HATSAN BT 65 SB LOTHAR WALTER 5.5MM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar elimde bt 65 lother walter namlulu pcp var çok temiz durumda ancak bazı eksikleri var o yüzden fiyatını uygun tutuyorum fatura yok arpacığı yok dolum ucu ve hortumu yok sadece tüfek olarak gönderilecektir 3 adet şarjör mevcut o ring yedekleri mevcut durumda bu şekilde 7.500k istiyorum resimleri watshaptan atabilirim numaram 05514292888

Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

• Arkadaşlar elimde bt 65 lother walter namlulu pcp var çok temiz durumda ancak bazı eksikleri var o yüzden fiyatını uygun tutuyorum fatura yok arpacığı yok dolum ucu ve hortumu yok sadece tüfek olarak gönderilecektir 3 adet şarjör mevcut o ring yedekleri mevcut durumda bu şekilde 7.500k istiyorum resimleri watshaptan atabilirim numaram 05514292888

Kardeş bana kabze lazım değil,lw namlum da var tüpü ve kurma kolunun olduğu ana gövde (ana gövde işlem görmemiş ise) lazım bu ikisine talibim uygun fiyata bt65 sb mi yandan kurmalımı

Lw namluyu nasıl olsa satarsınız

5400406306

Görüşelim

crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

Barska 1,5-4,5*26 scope