Hatsan pompa ve 2 adet bıçak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar herkese, az kullanılmış fakat en son kullanım da bir oringi hava kaçıran yani dolum uçlarında ki oringlerin değişmesi gereken hatsan marka pompamı acil ihtiyaçtan satmak istiyorum (pompayı hatsan fabrikasına bakımlarını yaptırmak için gönderip sıfır gibi kullanmaya devam edebilirsiniz) , yanında hastanın dolum hortumuyla beraber kendim aldığım Microbore Yüksek Basınçlı Hortumu da vereceğim.. Bunun yanında az kullanılmış tekut ares b marka bir bıçak, Rambo VI konseptli koleksiyonluk hiç kullanılmamış bir bıçak da satılıktır.

Üniversite öğrencisiyim bazı ödemeleri yapmak için hepsini satmak istiyorum, bunların yanında ilgilendiğiniz konulardan kitaplar da gönderebilirim.

TOPLU FİYATI 5k olarak düşünüyorum.

Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen FurkanOglk (18 Şubat 2026 18:57).

• Galeriye fotoğraf yükledim, iki bıçağımda kutu içinde muhafaza edilmiştir, isteyene WhatsApp üzerinden detaylı foto gönderebilirim.

05386872515

TEKUT ARES B BIÇAK Çelik: 7Cr17MoV Kulp: Siyah G10 Kaplama: Siyah Titanyum Nitrür

Uzunluk: 10.2 "(259mm)

Bıçak Uzunluğu: 4.7 "(119mm)

Sertlik: HRC 58 Ağırlık: 292 gr
    RAMBO VI ÖZEL SERİ Çift Taraflı Keskin Bıçak Toplam Uzunluk: 30,2 cm Bıçak uzunluğu: 18,5 cm Sapının uzunluğu: 11,7 cm Bıçak malzemesi: 440c Sertlik: 57-60 HRC Bıçak kalınlığı: 5 mm

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen FurkanOglk (14 Şubat 2026 04:56).