Uygun fiyatlı mesafe ölçer aranıyor.
Mesafe ölçer
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşım bende 1 ay önce sıfır 3500tl ye aldım ,unit t600 MT gayet güzel çalışıyor karaköyden aldım ama sitesinin adını verebilirim özelden istersen.
-
Malum sitelerde de var nasıldır bilemedim
n11'den Dijital Mesafe Bulucu Dürbün 7x18- Golf Oynayanlar I Çin Özel Telemetreli - Golfscope Diğer seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
-
Sizin bahsettiğiniz ürün bu sanırım memnun musunuz sapma payı nedir?
Uni-t LM600G Lazer Menzil ÖlçerUni-t LM600G Lazer Menzil Ölçer – Hassasiyet ve Güvenilirlik Bir AradaUNI-T LM600G Lazer Menzil Ölçer, yüksek hassasiyetli ölçüm teknolojisi, dayanıklı yapısı…www.uni-t.com.tr -
Hocam bütçeniz ne kadar
-
Hocam belli bir bütçe ayırmadım uygun olması önceliğim hobiyi daha hassas yapmak maksadım olmazsa olmaz değil yani benim için şuan en uygun 3500 e bulduk bakmaya devam ediyorum.
Hocam bütçeniz ne kadar
-
Sizin bahsettiğiniz ürün bu sanırım memnun musunuz sapma payı nedir?
Kusura bakma gün içinde yoğundum cevap yazamadım,iş yerindeki bina vs ölçüm yaptım benim büro ile karşı bekçi kulübesi mesafesini biliyordum 30-ve50mt mesafelerde doğru sonuçlar aldım,hız ölçümü açı vs güzel lityum bataryalı Ümit türkiye garantili.Karaköy depo sitesinden aldım unit ölçüm cihazları yetkili bayii.Yanlız bugün fiyatına baktım dolar kurumdan sebep 4000tl ye yükselmiş.