Rti mora sniper 6.35

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese hayırlı günler.

Silahı 2025 Eylül ayında aldım. Kullanmaya pek fırsatım olmadı toplam 2-3 kez atışa gittim. Nakit ihtiyacımdan dolayı satma kararı aldım. Tüfek gayet güçlü ve isabetlidir. Şuan 150 barda 55 grain 900 FPS de atıyorum. 180 metre gurupmani beyaz metal hedefte,100 metre 34 grain jsb gurupmanida yuvarlak hedeflerde. Tüfek ayarlaması çok basit bir tufektir. Basıncı hava boşaltma olayı olmadan ayarlayabilirsiniz. Çekiç ayar gerektirmez reg basincina göre kendini ayarliyor. Namlu dövme çelik CZ benzeri rtinin kendi ürettiği rpb namludur. Dürbün rayı açılıdir no limit kullanmanıza gerek yok. Tüp 300 bar 700cc plenum 125cc. Tüfek çift regülatörludur 1.reg fabrikasyon 220 bara ayarlı. İkinci reg 200 bara kadar arttırılabilir. Hatta basıncı daha da arttirabilirsiniz. 105 barda 34 grain pellet, 150 barda 55 grain g7 atiyorum. Ufak bı ayarla 2 FPS kadar hassasiyet yakalayabilirsiniz. Kutu içeriği ve bir miktar solid ve jsb pellet ile vereceğim. Güzel bir optikle ve iyi aticiysaniz 200 metreden her atışta bir cevizi vurabiliceginizi garanti edebilirim. Tüfek korkulanin aksine sorunsuz ve çok basit bir tufektir satıcı firmada herzaman ürünün arkasinda bundan şüpheniz olmasın. Yazmayı unuttuğum detaylar için özelden iletişime geçebilirsiniz. Fiyat 115 bin TL. Yer Yalova.

0545 265 45 77 Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper Mora sniper