Yaylı/ vortex tüfeklerde dampa ayakla birlikte dürbün kullanımı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlarım abilerim Ortalama 600 700 fps , Havalı/vortex tüfeklere dayanıklı olucak (dampa ayakla birlikte ) Discovery dürbün düşünüyorum. Sizce discovery LHD 6-24x50 SFIR FFP (MRAD) mesela uygun olur mu 50mm bu kombinasyonlar için fazla mı kalır yada discovery düşünmeyip vdirekt hawke dürbünlere mi yönelmeliyim.:/

• Merhaba arkadaşlarım abilerim Ortalama 600 700 fps , Havalı/vortex tüfeklere dayanıklı olucak (dampa ayakla birlikte ) Discovery dürbün düşünüyorum. Sizce discovery LHD 6-24x50 SFIR FFP (MRAD) mesela uygun olur mu 50mm bu kombinasyonlar için fazla mı kalır yada discovery düşünmeyip vdirekt hawke dürbünlere mi yönelmeliyim.:/

Bence protectör tipi yaylı ayak kullanmayın dürbünü asıl bozan şey yaylı ayaklar En ucuz vortex ya da element markasının dürbününü tavsiye ederim

• Cevabın için çok teşekkürler tunahan hali hazırda küçük bir dürbün kullanıyorum bana aslında 70 80 metrelerde bile işimi rahatça görüyor aslında . Ama sanırım paralaks sabit olduğu için daha uzak mesafelerde çok tutarlı olmuyor. Bu yüzden artık donanımlı bir dürbün istiyorum ama elimde patlayan bir şey hiç istemem , spesifik bir durum…halbuki pcp olsaydı hiç düşünememize gerek yoktu ;D