Yaylı .22ve 6.35 en iyi en hesaplısı hangisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • sana tavsiye edeceğim hatsan mod 125 veya webley olabiir bunlar hesaplıdır

    AVCI DOĞANIN TEMİNATIDIR.
    (browning vestic 4,5)

  • Hesaplılık diyince Torun k-101 5.5mmyi tek geçerim.55 ytl 8o .Güzel bir yayla fiyat performans şampiyonu benim için.

    • Official Post

    Yaylı silahlarda 6,35mm nin verimi çok süper değil,ve 5,5mm alacaksan ve hatsan almak gibi bir düşüncen olursa bunun yerine mutlaka Webley tercih et,çok fazla teknolojik üstünlüklere sahip,hatsanlara göre.

  • Merhaba Mustafa bey bu webleylerde kol sorunu var her halde birde şu var ingiliz tüfeklerinde mesela BSA larda gamo 4,5 şaçma küçük geliyor webleylerde böyle bir sorun varmı birde 4.5 saçmalarda namlula biraz sert giren saçmalar hangi markalar welbleyin namlusunun kaliteli olup olmadığını nasıl anlıyacağız Veli beye ısmarlarsak namlunun iyisini anlıya bilirmi bilginize saygılarımla

    FEİNWERKBAU 600

    • Official Post

    Yerli Webley ler de bundan 3 -5 ay önceki üretimlerde namlular pek iyi değil,4,5mm ve 6,35mm li namlularla ilgili gözlemim yok,ama 5,5mm ile ilgili gözlemimde namluyu çok beğendim ve isabetlilik testlerimdede başarılı olduğunu söyleyebilirim,


    Antalya bayiinden satın alacağınız Webley lerde zaten kendisi gerekli kontrolleri yaparak sizlahları sevk ediyor,başarısız gördüklerini de Fabrikaya iade ediyor,bir başka başlık altında belirtmiştim,bu W.Patriot un kurma kolunun yenisinden imal ettiriyorum ve Veli bey'in sitesin de Havalı silah la ilgili bölümde Modifiye Parça ve aksesuarları adı altında bir başlık açılmasını ve bu tür bulmakta zorlanacağımız parçaların satışını başlatacağım,bu liste içerisinde Gamo sarı pirinç hassasiyet ayarlı tetik den,HW97k susturucu ilavesine,Maccari yay dan Piston keçelerine herşeyi bulabileceksiniz.

    • Official Post

    Mustafa bey webleyi çok sevdiğim bir arkadaşa hediye edicem onun için rezil olmıyalım diye

    O zaman arkadaşınıza bir Webley Longbow 4,5mm silah hediye edin,kompak bir silah,bende var 5,5mm olanı ama bu namluyu söküp 4,5mm bir namlu takacağım,çünkü 5,5mm için son derece yetersiz bir güç sistemine sahip,ama bunun 4,5mm side cfx vs.. sınıfı silahların hepsinden de 2 - 3 kalem üstün.

    • Official Post

    Mustafa bey longbow a dürbün lazın her halde birde hızı biraz düşük herhalde


    Evet gücü düşük bir silah ama atıcılık ev içi gurup yapma gibi aktiviteler için bulunmaz kaftan,arpacık ve gez tertibatı yok üzerinde,ben bu silah üzerinde dürbün tavsiye etmem,bunun yerine Red dot yada open sigh çok şık ve kullanışlı olur.


    [Resim Engellendi: http://www.bekaoutdoor.com/img/urun/2_1012_1_g.jpg] [Resim Engellendi: http://www.muelleroptics.com/img/products/MQS12233/BowScope.jpg]