crosman 357 6w inceleme ve grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ben tavsiye ederim şişe kırmak için ideal £tabanxalı$ 20 metre mesafeden şişeye atıyorum ilk atışlarda kola şişesini delip geçiyor sonraki atışlarda delip geçmiyor şişeyi parçalıyor. ben sizlere birşey sormak istiyorum bu modele electronic point sight takılırmı daisy marka 2 farklı electronic point sight var bunlardan hangisi 357 ye uyar bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. incelemedeki eksi puanlara bende katılıyorum plastik kabza sallanıyor sinir bozucu. ben 3 adet rulet kullanıyorum daha zevkli oluyor ve 357 ile bb atıyorum şişe kırarken,ama bir pellet modeli gördüm ucunda bb var yani resmini gördüm yanlış görmediysem hemen alıp birde bu tip pellet ile atıcam.

    • Crosman 2100
    • Crosman 357 6 inc
    • Stoeger X20 Yakında!!!!!!!

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen necati76 ().

  • Merhaba arkadaşlar, benim 357'm de bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim çok olumlu. Ağırlığı ideal duruşu ise mükemmel. Yeni konu açmadan önce forumu arattırdım ve bu konuya denk geldim o yüzden yeni konu açmadan kafamdaki bazı soruları burada sormak isterim.


    Öncelikle necati76 arkadaşımız 357'yle BB attığından bahsetmiş. Aynı şey benim de aklıma geldi fakat bi yerlerde pellet atan silahlarda (özellikle de yiv ya da setli olanlarda) BB atınca namluyu (özellikle de yiv ya da setleri) bozduğuna benzer bişeyler okumuştum. O yüzden kararsızım. Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Bu arada namluya baktım, yiv ya da set benzeri birşey var ama yiv midir yoksa set mi, ya da ikisi de mi onu anlayamadım.


    Bunun haricinde CO2 tüpünün ağzına yerine takmadan önce özel bir yağ sürülürse silahtaki contanın ömrünün uzayacağı ve bir miktar da olsa silahın performansına olumlu yönde etki yapacağına dair de bişeyler okudum. Peki bu yağ tam olarak nasıl bir yağdır? Muadili var mıdır? Mesela az bir miktar vazelin falan sürsek olmaz mı? Ya da su bazlı bişeyler mi sürülmeli?


    Diğer bir sorum da şu: sanırım CO2 tüpünü yerine takınca tüpün ağzı silahtaki mekanizma tarafından deliniyor ve conta ve iç mekanizma vasıtası ile basınç stabil tutuluyor. Peki diyelim yeni bir tüp taktık ve 1-2 atış yaptık. daha sonra ise silahı kaldırmamız gerekti ve tüpü silahın içinde bırakmak istemiyoruz. Benim tahminim tüpü çıkarmaya çalışırsam tüpteki gazın aynen fossss diye boşalacağı yönünde. Ama emin de olamıyorum. Bu konuda tecribeniz ya da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.


    Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. İlgilenip de cevap yazma zahmetinde bulunan arkadaşlarıma ve büyüklerime saygılarımı sunarım.


    Sevgiyle.

    love is an illusion that masks the truth that there is no such thing as love...


  • sorularını elımden geldıgı kadar cevaplamaya calısıyım.


    1 palet atan sılahlarda bb kullanımı yıv setlere zarar verebılır sebebı ıse bb metalının kursuna gore sert olusu ve cokta guclu olmayan namluda asınma yapabılmesı


    2 yıv set bırarada olur ayrı ayrı olmaz namluda gordugun gırıntıler yıv cıkıntılar ıse settır havalı ateslı her sılahta aynıdır


    3 conta yagı yatagunda bulabılırsın sanıyorum muadılı varmı bılmıyorum ama benım gorusumde contayı korudugu yonundedır


    tupu sılaha takmadan tupun kafasına az mıktarda surulerek uygulanır


    4 taktıgın tupu sokmeye calıstıgın anda foslar soyledıgın gıbı kafasındakı metal delınmısttır cunku tavsıye sılahta dolu tup bırakılmaması yonundedır atısa baslandıgında mumkunse tup bıtırılmelı ve cıkarılmalıdır contaya ve basınc altında kalan mekanızmaya faydası vardır.

    STRIKKER WORTEX