CO2 tupun ucuna surulen yağ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhabalar...


    Bir videoda CO2 tupunun ucuna birçeşit yağ surduler. bunun amacı nedir. ?


    Faydalı birşey ise turkiye de bulmak ya da muadilini almak mumkun mudur .?


    tesekkurler...

  • Silikon esaslı bir yağ. Soğuğa ve CO2 ye dayanıklı. Amacı contaların ömrünü uzatmak.
    Bulabileceğiniz herhangi bir silkon esaslı yağ iş görür, ya da Yatagun'da bulunan Molykote 111 silikon gresini kullanabilirsiniz.

  • Çok gerekli mi peki bu işşlemi yapmak? Ya da asıl merak ettiğim, tüpü silahın üzerinde bırakmayın diyorlar ya, silikonlu gres kullanırsak silaha takılı kalabilr mi tüp?

    PCP: FX GLADIATOR .22cal + Gamo MD6-24x50 + Harris Bipod + Weihrauch Moderator
    Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod
    MultiPump: Daisy Powerline888 .177cal + Tasco 4x15
    Yaylı: Daisy 1938 .177cal
    CO2: Umarex Walther CP99 .177cal
    Kuru Sıkı: Voltran Blow Magnum Mod.2000 9mm
    [gallery]670[/gallery]ankarateam.png[gallery]671[/gallery] (UĞUR BAÇ)

  • Konu açılalı çok olmuş ama gündeme gelebilir diye düşündüm. Nede olsa 77 gündür bir çok yeni üye aramıza katılmıştır. Ben Crosman C11 tabanca kullanıyorum yatagundan sipariş ederken silikon esaslı greste aldım. Silahı tamamen söküp içindeki contayı ve tüpün bastığı yerdeki contayı bu gresle yağladım. Şu an tabancam tüp takılı halde bekliyor. Hiç gaz kaçırma sorunu olmadı. Sızdırmazlık sağlarmı bilmiyorum ama contayı besleyip ömrünü uzatması muhtemel bir durum. Bir de tetik düştüğünde namlunun bastığı gaz çıkışını sağlayan parçanın arkasındaki yayı bir sipir kısalttım. Silahın sesi arttı fakat namlu çıkış hızına etkisi varmı bilmiyorum.