weihrauch 57 'yi kullanan arkadaş var mı ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar ..
    forumdan edindiğim bilgilere ve çin malı havalı tüfeklerle maceralarıma dayanarak hw 97 yada diana 54 'e niyetlenmiştim .
    dün kapalı çarşı arkasındaki av dükkanlarına gittim baktım, diana 54 bulamadımda hw 97 buldum , güzel ve kaliteli bir tüfek olduğunu her halinden belliydi ama elime alınca dedimki kendime ( bende bunu yarım saat taşıyacak güç varmı ?? ) cevabım tabiki hayır dı ,
    onun için hw 57 'ye baktım bana daha uygun geldi , benim aradığım tüfek nisbeten hafif ve 50 m'ye kadar isabetli atışlar yapsın istiyorum ..
    lütfen hw 57 tüfeğini denemiş olan arkadaş varsa beni biraz aydınlatabilirmi bu tüfek hakkında ??

  • Ben bu silahı kullanmadım ama 5.5 için 175ms çıkış hızına sahip bu silaha 550-600 lira biraz fazla gibime geliyor..

  • bende kullanmadım, ancak arada 600g fark var, ve hw97k çok iyi bir yaylı silahtır. 2. el bir v-mach li hw97k var ona bir bakın.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • ağırlık sorununuz olmasaydı diana 54 ü önerirdim 100 metre ve üstü kullanabileceğiniz güçlü bir tüfek ben arazide 10 saat elimde gezdirdiğim oluyor ama geçekten yorucu şu an ikinci çok hafif bi yaylı arıyorum hafif tüfeklerde genelde güçsüz olacağından 4.5mm alacağım yani uzun lafın kısası hw 57 kaliteli bir tüfek fakat biraz daha güçlü bişey öneririm aslında şuda olabilir plastik kundaklı diana 350 panter hem hafif hem güçlü bu modelde 5.5mm de olabilir yayınıda 1 spir kısalttınızmı tepmeside azalır isabetde biraz artabilir.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kartalcin ().

  • arkadaşlar bilgilerinizi benimle paylaştığınız zaman çok teşekkür ederim , ama yinede hk97 veya diana 54 çekiniyorum çünkü onları kaldıracak güç lazım , bende yapılı biri değilim , 100 metrede de gözüm yok 50 metrede isabetli olsun yeter bana , kalibre olarak zaten 4.5 alıcam .
    tekrar ilginiz için sağolun .