Crossman phantom 1000x nasıl bir tüfektir?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Mrb arkadaşlra bende bir tüfek almak istyorum. ilk başlarda hatsan olsun diye karar vermiştim ancak yapılan yorumlara baktığım zaman hatsan ile problem yaşama olasığımın yüksek olduğunu gördm. her silah bozulduğunda gönderip beklemek istemiyorum. bunun için crossman phantom 1000x modeline baktım hilal av'dan. sizce nasıl bir tüfektir? aranızda kullanna varmı?

  • merhaba arkadaşım, bende bu tüfeği almayı düşünüyorum.ama hiç yorum yapan yok,bende gamo shadow sportla phantom arasında kaldım.öncelikle phantom hakkında fikir verebilecek biri varsa fikirlerini bekliyoruz.şimdiden teşekkür ediyorum

  • kimse kullanmadı sanırım o yüzden yorum yok kimse bilmeden yorum yapıp yanlış yönlerdirmek istemiyor () x;.z

    Webley Patriot 5.5 ( by Sideprensi7) + Yatagun Dampa Ayak Yakında Walter 3-9x44 Dürbün ) ;avci;

  • bnm korkum alıp da silahı 3-5 gün sonra bozulması..adanada olduğum için gamodan yana servis problemim yok,bozulsa bile hmn yaptırabilirim ama crossman için aynı şeyi düşünmüyorum.acaba sağlamlığı nasıldır?

  • Bir arkadaşım yakın bir zamanda bu tüfeği almak istiyor. Yatagun stoklarında görünüyor tüfek. İnceleme şansları varsa bende düşünebilirim. Bİr pcp alıcam ama yaylının yeri ayrı diye düşünenlerdenim.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ilkertozluklu ().