FX Typhoon T12

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar pcp almayı planlıyorum ve başlıktan anlaşılacağı üzere seçimim T12 forumu baştan sona okumayı denedim tamamını okuyamasamda Fx ile alakalı her konuyu okudum diyebilirim paylaşım yapan herkezin eline sağlık bana soracak bişey bırakmadınız:thumbup: O yüzden ben daha çok silahı almalımıyım menzili ne gücü ne gibi sorular değil almaya karar vermiş olan biri olarak sorular soracağım.


    T12 nin teknik detaylarından ve resimlerinden anladığım kadarıyla üzerinde hava basınc göstergesi yok yanlışım varsa düzeltin, buna istinaden içerisinde kalan basıncı atılan pellet sayısına göre tahminenmi hesaplıyoruz veya doldurmak için kulanılan aparatları taktıgımızda aparatlar üzerinde var olan bar danmı bakıyoruz?
    Birde şöyle birşey geldi aklıma, yanında standart verilen hızlı dolum aparatına arada hortum olmadan ufak bir bar göstergesi bağlasam basıncı görebilirmiyim ? çünki diğer dolum apartlarıyla bakmaya kalkarsak daha zahmetli olur.


    İkinci merak ettiğim bir hususta tüfeğin üzerinde gelen standart tüpün boyutu, 180cc oldugunu biliyorum ama 180cc nin kac cm uzunlukta oldugunu veya aşağıdaki resimde hangi numara tüp olduğunu bilmiyorum.
    [Resim Engellendi: http://www.yatagun.com.tr/XD8U5F8P8R7C5G7H4X3A4G.jpg
    Tahminen söylüyorum 3 numralı tüp standart tüp ise 3 ile 4 arasındaki fiyat farkını ödiyerek tüfegi alırken 4 numralı tüp ile alabilirmiyim, 4numralı tüp kac cc ve namnu boyunu geçermi ? (okuduklarımdan anladığım kadarıyla yatagun ile mustafa bey ilgileniyor 3ile4 değişim konusu için en doğru yanıtı ondan alabilirim sanırım) ama boy ve cc konularında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



    Üçüncü olarak ta size sormak istediğim yay değiştirerek yapılan modifiye, bu modifiye sonucunda sanırım her atışta daha fazla hava verilerek daha yuksek hız ve menzile ulaşılıyor. Ben bu tip bir modifiye ile veya modifiyesiz istikrarlı 36 atış yapabilmem ıcın kac cc lik tüple kac bar basıç kulanmalıyım?


    Son oralakta mustafa beye bir sorum olacak Fx T12 için önümüzdeki 3/4 ay içerisinde stok problemi yaşarmıyız ?


    Bu sorulara bu başlık altında cevap bulabilirsek birçok arkadaşımısın işine yarıyacağını düşünüyorum katkıda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    • Official Post

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?