Modifiye Gamo Altın Tetik ( Gold Trigger )

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • O dönen parçanın namlu tarafında bir o-ring var. Birde piston tarafında etraflıca bir conta var. O da halka şeklinde parçanın etrafındaki bir kanala oturuyor. O ikisini değiştirmen gerek. Bunu yaparken zaten komple hazır sökülmüşken silah, kurma kolu kanalı ve tetik kutusunun yuvasının çapaklarını içten alırsan çok daha iyi edersin. Yoksa takarken o çapaklar contaya zarar verir.

  • biraz sonra tüfeği sokmeye baslıyacagım yay ve kece yı ısmarlıyacagım ve yay tutucu gelınce onu da.sımdı ılk olarak tufegı sokup ıyıce bı ınceleme yapacagım ve tetıgı takıp orjınlerı yenılemeye calışacagım.parcalar gelınce tekrar sokup butun modıfıye ışlemını tamamlarım.bu verdıgn adresteki parcalar kec gunde gelır ve ordakı fıyatlar olarakmı gelıcek yoksa daha pahalıyamı patlar acaba? bu sorumuda cvp larsan cok sevınırım sımdıden cok tesekkurler hersey ıcın.

    cfx Royal (4.5) ;box;x full modify (maccari yay-keçe,yay tutucu-yay önü ağırlığı,altın tetik) square 3-9 40 :thumbup:

  • Fiyatlar aynı. Farkı yok. Nakliye ücreti 12 dolar aldılar benden. 11 günde geldi benimkiler. Nakliye şeklinide kendin seçiyorsun zaten. Ben 12 dolar seçtim. 20 de seçebilirdim daha çabuk gelirdi sanırım. Tetik tertibatını sakın parçalama. Kasayı direk geri çekerek oluktan bir bütün olarak çıkar tetiği. Ben 2 saat uğraştım sonra tetik toplıycam diye.