'Webley Patriot'lardaki Walther markalı yeni namlularda sorun yaşayanlar?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hilal Av'da satılan Webley Patriotların yeni Walther marka namluya sahip olduğunu yönetici Mustafa Serdar beyden öğrenmiştim.Son birkaç haftada Webley Patriot alan arkadaşlara sesleniyorum.Takılan yeni Walther marka namlularda sorun yaşıyor musunuz?Yeni namlularda hata tespit eden var mıdır?

    • Official Post

    Merhaba Hakkı bey,


    Hatırlarsanız benim o yazım da ben aynen şunu dedim ; "Hatsan sahibi Bahtiyar bey söyledi" dedim, sonra bir başka yazımda da bunların Lothar Walther namlu olmadığını söyledim,ama namlular bena gelenler en azından son derece kaliteli,ama Lothar Walther değil.

  • Bana gönderdiğiniz bir mesajda 'Şu anda W.Patriotların hepsi de yeni namlulu silahlar...' demişsiniz.Ben yeniden kastınızın Walther marka namlular olduğunu zannetmiştim.Şimdi açıklığa kavuşmuş oldu.


    Peki yeniden kastınız nedir?Üretim tarihi yakın olan mı demek istediniz?

    • Official Post

    Hayır yeniden kastım,önceki yani bundan 4 - 5 ay önce üretilen Patriotlara takılan namlular rezalet idi,şimdiki silahlarda o namlu yok.

  • Yine bir mesajda Webleylerin yaklaşık %80 oranında hatalı olduğunu yazmışsınız.Sanırım 4-5 ay önce webleylere takılan o rezalet namlular için diyorsunuz?

    • Official Post

    En son incelemem de neyin iyi neyin kötü olduğuyla ilgili yazım altta verdiğim linkte var.


    Webley Patriot .22 (5,5mm)

  • Webleylerde bir gün loathar namlu olucak bende o günü bekleyen biriyim.Ama o zamana kadar cidden ii fiyat kaliteli tüfek.


    Selam ederim HAKAN :D