FX T12 İlave hava tüpü sökum problemi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Pas eser miktarda subab dişlerine işlemiş durumda. sıfır bir tufek için ciddi bir sorun neyseki gerekli tedbirleri aldım. en azından dikkat edersem ilerlemiyecegini biliyorum.


    Valla dedigim gibi Biligisizlikle cesaret gelir. Ama genede meslegim icabı bir makinaya baktıgımda yaa ben bunu sokerimde toplarımda deme cesaretini buluyorum kendimde. Açıkçası Sokmek sorun deyil benim için ama Sıfır paketinden cıkmış bir makinayı sökmek tabiki üzücü. Daha ilk geceden herşeyi yaşamak gibi bişi. Pek gizemi kalmadı anlıyacagınız. Ama silahın az öz ve basite indirggenmiş yapısını taktir etmedim deyil. Kesinlikle gereksiz her detaydan arındırılmış bir sistem. Bu genelde uzun vadede sorunlara yol acar ama 2 yıl dayansın yeter.


    Bu arada ara uzatma parcasının subab yatagının dibine deyilde hava tupunun açıktaki ucuna takılsaydı bu kadar sorun yaşıyacagımızı sanmıyorum. Bir daha uzatmayı taktıgımda ön uca takacagım. Birde sokmesemde namlunun sökülme mantıgından anladıgım kadarıyla cok kolay bir sekilde Namlu degiştirmek mumkun. Acaba 65 cm Walter namlusu kolay tedarik edilirmi yada uzun namlu FX T12 ile uyumlu bulunabilinirmi..


    Herkeze iyi atışlar . Cumartesi görüşürüz

  • Bu arada bizim buralarda buna demir Pası diyorlar.


    [Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/081217/temp/uwu7e9ee.jpg]


    Blok aluminyum, vidalanan parça sarı, demir olmayan yerde demir pası olmaz.
    Resim yakından incelenince, sökme-takma esnasındaki zorlamalar neticesinde oluşan sarı sıvanması olduğu anlaşılıyor. Dişler arasındaki sıvanmanın benzeri blok ön yüzündede açıkça belli oluyor.


    Bu tür söküp takma işlemlerinin, uygun alet ve deneyim olmadan yapılması silaha zarar verebilir.

  • Arkadaşlar


    Bir yanlış bilgilendirme yaptıgım için düzeltme hakkımı kullanmak istiyorum. Daha önceki gönderilerimde tecrubesizligime de degindigim için anlayışla karşılarsınız.
    Dun bahsetigim renk farklılıgının pas olması teknik olarak mumkun deyil cunku T12 lerimizin govdesi aluminyum ki bu super bişi pas diye bir endişem kalmadı böylece.
    Bu konuyla ilgili Katresudan hemen benle temasa geçip anlayışlı bir şeklide beni aydınlattıkları için teşekkurler. Çünkü heyecanımı ve tecrübesizligimi mazur görürseniz sizleri yanlış bilgilendirmek en son yapmak istiyecegim şey. Bu aluminyum olayı silahın hafifligini bir kere daha açıklamış oldu bana.


    Tekrar kusura bakmayın ama zaten AirGun Türkün benim gibi çaylakları aydınlatmak için var sanıyorum.


    Ayrıca bu "oyuncak" super bişi daha 50 pellet attım ve 25 adetinin durbun sıfırlamaya gittigini duşunsekte geri kalan 25 adette 5 adet bullseye'ım var. Ki bu bana anca marifet atıcıda deyil "oyucakta" dedirdiyor.


    Herkeze iyi atışlar.


    Not: govdeyi mıknatıs ile kontrol ettim evet gercekten aluminyum. Beni yanıltan kurma kolunun calıstıgı yatagın dokusu oldu buyuk ihtimalla cunku malzemeyi demir olarak dusşunmemin sebebi oraya attıgım ilk bakıştır

  • Bizler için en önemlisi sizin memnuniyetiniz ve sizin teriminizle yeni oyuncağınızı kullanırken aklınızda hiç bir endişe olmaksızın zevkle atışlar yapmanız.
    Ayrıca belirtmek isterimki FX in yanlızca T12 değil tüm modellerinde gövde uçak aleminyumu olarakta bilinen malzemeden imal olup hem hafiflik hemde pas dayanımı konusunda sorunsuzdur.
    Tekrar iyi günlerde ve kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Sağlıcakla kalın.

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22