ordumuz karar verdiği 5.56 calibreyi terkediyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • En güzeli 7.62 ;tufey# 5.56 bana göre boşa ateştir. Şehir içi kullanımda mükemmel tam bir operasyon silah mermisi 5.56. Ama açık alan savaş olsun terörle mücadele olsun 7.62 en ideali.

    Mod90 5.5 (Onunla çok mutluyum)

  • Silahlar yapılırken eskiden vursun ve öldürsün diye düşünülmüş hep , artık daha kapsamlı düşünülüyor 5.56 mermi ye geçiste g3 10 mermi daha fazla alıyor , (örnek hk 33) namlu capı küçülüyor , şarjör eskisi gibi düz değilde ak-47 deki gibi hafif tambur şeklini alıyor , birinci resimdeki MKE'nin T-50de kullandığı şarjör ,hk 33 üzerinde görünüyor polycarbonate malzemeden ve içi görünüyor ,askere buyuk avantaj saglıyor, kısacası tüfeğin 5.56 mermiye dönmesi büyük avantajlar getiriyor ,birde şuvarki düşmandan 1 kişiyi vurup yaraladıgınızda enaz 1-2 kişi o yaralıyla meşkul oluyor buda size avantaj saglıyor , gerçi 5.56 iyi yerine denk gelirse gayette iyi öldürüyor.


    [Resim Engellendi: http://img236.imageshack.us/img236/1941/hk33karlatrmavp8.jpg]

  • bence her teröriste 1 havan topu atılmalı parçaları bile kalmamalı :)

    Ölürken gözlerimizde parlayan son ışık, milli mirasın hayali olacaktır.