ErrorPacK adlı kullanıcının mesajları

    13,43gr çok hafif değilmi ? Özellikle mu mevsimde rüzgarlı havalarda. Gamo pro hunter kullanıyorum 15.43 olması lazım. Hiç öyle aşırı düşme yaşamıyorum 50m de nerdeyle 5-6 cm düşme var diyebilirim.

    Tetiği çok sert ve çok istabetsiz bir silah. Tetiği o kadar sertki seri atış yapmaya kalkarsan tetik parmağın uyuşuyor.

    Ömerli her mevsim atış alanı bulabiliriz. Ben sürekli oraya balığa gittiğimden artık ezberledim orayı. Piknik sezonu felan hiç kafaya takmayın ömerlinin çevresinde çok çeşitli araziler var... Hele bi yer vaki offffff offffffffffff sabah erkenden bi gidiyorum tek gördüğüm canlılar 40 50 m ilerimde yayılmış duran leylekler suda av yapan leylekler. Yer yer yaban ördekleri... Hele havada hafif sisliyse tadından yenmio valla :D

    Hepiniz saolun. ;şrofls;. Bahane olayı güzelde ben atıcılık işinde hatalarımı görüp onları düzeltme yoluyla ilerlersem daha çabuk yol alabileceğimi düşünüyorum :)
    Bu silahla biraz daha devam edecem ortalama birkaç ay daha bu süre zarfında bu silahla kendimi eğitip at44wx10 almayı düşünüyorum. Birkaçgün içerisinde bir yerden iş haberi gelecek o tüfeği alabilmemde en önemli etken ;şrofls;.
    Ama benim bu hobide en zorlandığım nokta dürbün sıfırlama ve mesafe ölçüm oldu. Artık giderken yanımda metre taşıyacağım. Dürbün sıfırlama işine gelince dürbünü düzgün bir şekilde sıfırlayabilmek için mengene gibi bi yere sıkıştırmam gerekiyo. Yoksa tam isabet alamıyorum. Bunuda artık nasıl yapıcam bilmiyorum :wacko:

    Arkadaşlar fx t12 x AAs410 u karşılaştıracak olursak hangisi daha iyi ?


    Ve 2 tüfeğinde yanında gelen dürbünlerinin marka modeli nedir acaba ?

    Ben istanbul çekmeköyde oturuyorum. Bulunduğum yer komple orman arazi . Atış için akla hayale gelmeyecek kadar çok alan var. Sonra 10 dk mesafede ömerli barajı var etrafı full tarla bazı bölgeleri kayalık dik arazi. İstanbulda bulabileceğiniz en güzel yerler . Size buralarda rehberlik yapabilirim gelmek isterseniz :D ;rofl.; ;grin;

    5 m grupman için biraz kısa bir mesefa, ama eline sağlık yaylı birsilah için iyi bir grup. eminim daha uzun mesafelerdede başarılı şeyler çıkartabilirsin. Sana tavsiyem mevcut silahınla yapacağın grupmanlarda mesafe en az 15 m olsun kendini geliştirmen için faydalı olur.

    Çok saol abi açık alana çıkıp denemelere devam edeyim...

    Arkadaşlar kral magnum 5.5 ile kara şişe kaç m. den patlatılır ;şrofls;.
    Pellet ten pellete değişebileceğini düşündüğümden söylüyorum class magnum metin diye bir pellet ve pro magnum pelletleriyle...

    Tüfeklerin kopya olduğu doğru ama aldığım son duyumlara göre m1 in üzerinde görüntü olarak birkaç değişiklik yapılacakmış. Gaz piston sistemi zaten artık çoğu silahta olduğu göz önüne alınırsa dış görünümüde değişince hk416 kopyalığından çıkar. Ayrıca 5.56 mühimmat yerine 7.62 ye geçilme kararı kesinleşti....

    Güle güle kullanın....
    Ama keşke 4.5 mm alsaydın hem pelletleri pro magnum kullanıyormuşsun bak iyi olurdu daha uzun mesafelere isabetli atışlar yapabilirdin kral magnum güç bakımından biraz zayıf kalıyo o yüzden 5.5 mm biraz agır gelir kanatindeyim ama senin 100 mt soda şişesi kırmak gibi bir takıntık yok sanırım ;şrofls;.

    Şimdilik yok daha dorusu bu tüfekle yok kafaya koydum bir müddet sonra at44 alıcam. ;şrofls;. Ama önce bunun üstünden 10.000 pellet geçmesi lazım ;şrofls;.