Full Auto PCP- Newmatics PM16

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tam otomatik olması çok güzel ama bu seferde pellet dayanmaz :)

    Hobiye ara verdim ;avci;;avci;

    • Official Post

    BB atıyor, 10fpe enerjiye sahip, bunlar çok eskidende vardı, airsoft mantığı ile çalışıyor, gasairsoft tek farkı 800 psi gibi CO2 basıncı yerine 200 - 300 barlık Nitrojen (kuru hava) tüpünden regüle edilmiş 150 bar civarı hava kullanıyor olması.

  • BB atıyor, 10fpe enerjiye sahip, bunlar çok eskidende vardı, airsoft mantığı ile çalışıyor, gasairsoft tek farkı 800 psi gibi CO2 basıncı yerine 200 - 300 barlık Nitrojen (kuru hava) tüpünden regüle edilmiş 150 bar civarı hava kullanıyor olması.

    Pdf dosyasının ikinci sayfasında 4. madde BB or Pellets diyor. Ayrıca internette yivli olduğunu okudum. Ve 760 hızlara pelletle ulaşıyormuş. Ve pelletle uzun yada kısa burst (seri) atış yapılabiliyormuş. Sadece kılavuzdan okusam neyse ama yorumlarda böyle olunca ilginç geldi. Tabii Mustafa Bey fikrinize ve öncelikle bilginize saygım sonsuz. Buradaki herkesin de aynı şekilde olduğuna eminim. İnsanlar Fx in kalitesinden çok size güveniyorlar burada. ;d;

    • Official Post

    Ben detayları okumadım ama airsoftlar hakkında bilgi dışında ciddi bir tecrübeyede sahibim, çok ayrıntıya girmeden kısıtlı zamanımda basitçe yazdım, pellet dediğimiz yumuşak kurşun ve etekleri zayıf bir yapıdan bahsediyoruz, bu şarjör tarzı yapılarda henüz yurdumuza ithal edilmemiş Beretta'nın 20 - 30 pellet kapasite şarjörlü tabancalarında kullanılan konveyör tasarımlı ve FX Revolution ve T12 de kullanılan şarjör yapısı dışındaki sistemlerde heleki seri atış derseniz pellet eteklerinin hasar almaması neredeyse imkansız ve pellet eteği gözle zor görülecek kadar bile hasar almışsa isabetten söz edilemez, bu ancak solid pelletlerle başarılı olur, bu silah ancak eğlence maksatlı kullanılabilir, bu benim görüşüm, ayrıca bana güvenen herkese teşekkür eder güvenlerine layık olmaya çalıştığımı beyan ederim.