CROSSMAN 2100 TAVSİYE

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Daha önce satışa çıkarmış olduğum Crossman 2100 için tavsiyelerinize ihtiyacım var.Aslında amacım güzel bir Pcp almaktı ama malum ekonomi nanay.Bu sebepten geçici olarak elimdeki tüfeğime az masraflı düzenleme yapmak istiyorum.


    Tüfeğimin temizliği için harbi ve şu ana kadar dürbünsüz kullandığımdan işimi görecek orta karar bir dürbün almak istiyorum.


    Ayrıca tüfeğin gücünü de arttırmak istiyorum.Bu amaçla yapılabilecek basit bir çözüm varmıdır acaba.Ne tür bir pellet kullansam ve tüfekte yapacağım ne gibi küçük oynamalarla tüfeğin etkili mesafesini arttırabilirmiyim. (Bu arada elim bu tür işlere pek yatkın değil)


    Madem adam gibi bir şey alamıyorum elimdekini değerlendirmek daha akıllıca geldi.


    Not: Önerilecek dürbün ve harbi için önceliğim YATAGUN olacağından buradan öneride bulunabilirseniz sevinirim. agt

    AA S410 XTRA.22 ;tufey#
    CROSSMAN 2100
    ZORAKİ HP-01 ;tese;kkur

  • Yardımın için sağol ama Yatagun'u zaten biliyorum.Ben buradan gelecek önerileri rica etmiştim.Malum envayi çeşit ürün var.

    AA S410 XTRA.22 ;tufey#
    CROSSMAN 2100
    ZORAKİ HP-01 ;tese;kkur

  • dürbünler ve atış teknikleri ile modifiyeler bölümünü incelersen daha iyi olur

  • Hava tahliye kanalında bir conta var. Onu daha kalın bir conta ile değiştirirsen güç % 30 oranında artacaktır. Ama tüfeği toplamayı bilmiyorsan bence hiç kalkışma...

  • siz hiç ölçtünüz mü kaç fps hızla atıyor?

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • bence hiç kalkışma...


    Bunu dediğiniz forum üyemiz sizden 13 yaş büyük.
    Hitabetinize dikkat ederseniz sizin faydanıza olur.

  • Özür dilerim. İnsani ilişkiler ve hitabet, benim çok hassas olduğum ve bir o kadar da dikkat ettiğim bir husustur. Ancak burada nerede hata yaptığımı anlayamadım. Söylediğim şeyi yanlış yorumlamanızda, "nesil çatışması" var diyeceğim ancak ardı üstü 1 yaş büyüksünüz benden... Sanırım "kalkışma" değil "kalkışmayınız" demeliydim... Bukalemun kullanıcı isimli abimizin iyi niyetimi idrak edebileceği kanısındayım...