Dürbün seçimi hakkında yardım...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar..
    Bügun bende pcp sahibi oldum.. Kadir abi saolsun bizide pcp alemine dahil etti.. Burdan ona teşekkürlerimi sunuyorum..
    Aldığım silah at44wx10...
    Yarın kısmetse kargoyu çıkartıcak elinden.. Ama 2 tane elinde dürbün varmış. Bu 2sinden birini bana vericek.. Silaha takmam için.. 2 ürünüde inceleme ihtimalım yok malum yarın sabah kargo gelicek..
    Seçeneklerin arasında optimanın kendi üstünde gelen : Optima 3-12x44 AOE ve Tasko 3-9X50E var.. at44 premium combo paketinde gelen dürbünü kullananımız vardır. .Yorumlar ne yönde üstadlar ?

    2 side çin malı sonuçta.. Beni üzmeyecek,istikrarlı kullanışlı birşey arıyorum...
    Bana bu konuda önerileriniz ne olur.. Kadir abi ona göre yollasın bana :)
    Yorumlar için şimdiden teşekkürler..

  • konuyu ben açmasını istedim kadir adaşımdan,zira ben optima dürbünü kullanmadım,kullanan bazı arkadaşların şikayetlerini duydum,bu yüzden 2 secenek sundum arkadaşımıza.önemli olan onun memnun kalması benim için g;$i
    tüfeğin hayırlı olsun kardeşim,
    aslına bakarsanız benim bu tüfeği satma fikrim hiç yoktu,arkadaşım biraz ısrar etti dayanamam ısrar edenlere ;tacli#
    tüfeğe doyamadan sattım,son atışımı dürbünü sıfırladım yaklaşık 45 metre yerde yatan pet şişe kutusuna 10 pelletin 10 unuda gönderdim,ayakda desteksiz g;$i hani söz vermesem satmakdan vaz geçiyorum derdim ;kihhik,
    artık elimde fx glad var onunla kendi sınırlarımı aşmayı umut ediyorum,ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim,ateş ettiğin hedefin arkası en az 300 metre boş olsun,güvenlik açısından,balkon dan sıkıp komşularını rahatsız etme emi g;$i ;şrofls;.

  • Üstündeki dürbün hangisi?

    Fx Revolution


    HW 97 k


    Diana mod 350


    HW 45


    Diana P5 magnum

  • -Üstündeki dürbün 12x yakınlaştırmalı optima.... Modeller malum sitede var..
    -Ayrıca Kadir Abi'm.. Allah razı olsun beni kırmadığın için... Sana ne kadar teşekkür etsem az.. Yoksa ben hayatta bu hevese atılamazdım.. İlk aldığım yaylı ile atışa devam ederdim... Zaten sende glad. almamış olsaydın teklif bile etmezdim sana.. İnan. Alıcağım dürbünün baş ağrıtmamasını istiyorum, ayarlaması kolay, ayarı kaçmayan(gerçi kızak önemli bu konuda).. Açıkcası 12 x 9 x çok farketmez benim için.. Gözlerimin maşşallahı var.. Nitekim yaylıma dürbün bile takmamıştım.. Gez göz takılmıştım.. Nitekim bu ilk dürbün girişimim olucak.. Bu konuda hangisini seçmemi önerirsiniz..Bu arada ilk dürbün tasco değil tasko..


    -Bu arada Ankaralılar bilir... Ben Kızıcahamam'lıyım. Orda dağ evimiz var.. Çamların arasında.. Bir tarafı Baraj şehir manzaralı diğer tarafı dağ ve heryer ayağının altında.En yakın ev 4 km.. Atışları orda yapıcam.. Balkondan ordan burdan atış için bu tüfeği almam saçma olur zaten.. Kısmet olursa yazın Ankara Team olarak hep beraber gideriz çamlıklara..

  • tasco kesinlikle çünkü tüfek yaylı olmadığından bileşik deformasyon şansı yok tek yönlü torsiyonda bu iş görür

  • Kampanyada verilen Optimalarda paralax ayarıyla oynayınca vuruş noktasının değiştiği söyleniyor. Tasko daha iyi gibi

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)