hıll pompa

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaslar bızde hıll pompa var ucna tupu takmadan pompalayınca içinden su damlacıkları cıkartıyor sebebi ve zararlarını bılen arkadaslardan cevaplarını beklıyorum

  • Hava sıkıştırılınca içindeki su buharı yoğunlaşarak sıvı hale geçer. Pompalama esnasında oluşan su pompa tabanında birikir ve tahliye vanasının açılması ile dışarı atılır. Dolumu tek seferde yapmayıp, verilecek aralarda, tahliye vanasını açarak biriken suyu boşaltmak gerekir. Hava neminin yüksek olduğu ortamlarda, bu tahliye işleminin daha sık aralıklarla yapılması yerinde olur..


    Hava tahliyesi esnasında havayla beraber su atmıyor ama pompaya her basışınızda basınçlı hava çıkışından su atıyorsa, pompada sorun var demektir. Silahın hava tüpüne su kaçması büyük sorunlar yaratır. Bu durumdaki bir pompa ile silahınıza hava basmayın.