Aranıza Tam Olarak Katıldım.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun frog cok sevindim kazasız belasız isabetli atıslar diler mutlu gunlerinizde kullanmanızı umut ederim...Diana ise eger herseye deger...

    T12 istiyoruz bakalım...


    bursateam.png

  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Helal olsun Ankara Team denizdeki koydan mevkiyi çıkardı.Maşallah bende gördüğüm bir yeri asla unutmam. ;d;;d;

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

  • Sevgili forum dostlarım hayırlı olsun ve iyi dilek temennileriniz için çok teşekkür ederim.
    ''legolas'' arkadaş dürbün bilgisini inanın bende tam bilmiyorum resmini ve modelini zaten buraya eklicem sadece 4*32 M plus ve kutusundan okuduğum kadarıyla dürbünde anti-sis,anti şok (güçlü havalı tüfek ve yivli silahlar için yazıyordu ), waterproof özelliği ve Hıgh Recoil Proof var.Birde birşey dikkatimi çekti daha önce hiç görmemiştim dürbünün bakılan yerinden netlik ayarı yaptıktan sonra o sabitligi sağlaması için önünde kontra bır bılezık var,onu sıkınca dürbünü ayar etmek için çevirdiğiniz netlik halkası kıpırdamıyor,sabitliyor onu.
    ''funny 5691'' tüfeğimi yeni aldım ,kullanılmış değil,kutusunu ben açtım.
    ''kemosabe'' reca ederim.rahatsızlık ne demek...Eğer şehirdışında olmazsam görüşürüz.Burada olmasam bile tüpüm İpra tic. var.Günay Kuşçuoğlu ,Çancılar girişinde sualtı malzemeleri ve tüp dolumu yapıyor.Benim scuba hocamdır.Haber bırakırım oradan alırsınız.
    ''mrmataracı'' resimde gördüğünüz yer kumla-armutlu arasında Karayolları kampının yan koyu.Kapaklı 'ya giderken. Aldığım parça Dampa değil,ben de sonradan uyandım.
    ''skyplume'' ayakla dampayı aynı sanıyordum sanırım aldıgım ayak dampa degıl.Link için teşekkürler.Yatagun' a sorucam Kadir Bey'e varmı bilmiyorum varsa da alırmıyım o da net degil.Çünkü dürbünün üstünde antishock diyor???Şu an bilmiyorum ...
    ''eblemis'' tekne Mursan yapımı ''Candy'' . 4.25 ve çift zamanlı 25 Bg.Yamaha motor var.)Tek kişi 35 mil yapıyor öğünmek gibi olmasın.Özellikle 4.25 gibi ufak tekne aldım.4.50 dolphın olsaydı en az 70 kılo daha agır olurdu.) g;$i
    Tekrar Herkese iyi paylaşımlar dileklerimle...

  • Neyse tutturmuş sayılırız. 425 tekneye 25lik motor uçar tabii. Teknenin kenarları yüksek gibi görünüyor fotoğrafta, o yüzden 450 heralde demiştim. Bende de Çavsa 405 ve 8lik Mercury var, 15lik 4 zamanlı Mercury ile değişebilirsem seninkine kafa tutar.. =)
    Yerliyurt 430 ve 25lik 4 zamanlı motor ideali bence.


    Dürbünün üzerinde anti-shock yazıyorsa ve zaten Diana marka olduğu için muhtemelen springgun rated bir dürbündür. Atışlarda kayma yapmazsa dampaya gerek olacağını düşünmüyorum.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/