TEŞEKKÜRLER HATSAN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi o zaman türk olmayan,yabancı diyelim. ;rofl.;

  • Gönül ister ki hatsan kendini toparlasın,ama görülen o ki iki yıldır bu sitede yazılanlara bakıyorum bir arpa boyu yol bile alamamış.
    Üstüne üslük
    ''Mustafa Serdar'ın dediği gibi:
    Zaten 8 - 10 ülkede satılıyor ve o ülkelerdeki airgun forumlarında da tartışılıyor ve hepsinde de ortak kanı Türklerin çinden bile kötü mal ürettiği yönünde ve artık son zamanlarda ölçüyü kaçırıp tüm Türk insanına yansıtıp Türkiyede kaliteli havalı silah üretilemez diyorlar,)


    Umarım Mustafa bey bu yanlış kanıyı üreteceği tüfeklerle silecek ve Türk insanının neleri başaracağını dünyaya kanıtlayacaktır.
    ;director; Mustafa bey: Bu iş artık farz oldu. ;d;


    Herkes beklemede. ;grin;

  • Gavur yerine "ecnebi" denebilir.


    Hatsan konusu ise hakikaten kanayan bir yara. Bunca bilinçli kullanıcın tavsiye ve yapıcı eleştirilerini bu hobiye yeni başlayan bilgisiz tüketiciye yapacağı satışa güvenerek kulak tıkıyor. Eray arkadaşım, bir 3-4 sene öncesine kadar da Hatsan aynı Hatsandı.


    Bana iyi servis vermeyin arkadaş, servise gitmeyecek ürün verin. Ay başına sorun çıkarmayacak, sağı solu kendiliğinden kırılıp dökülmeyecek ürün verin, üç kuruş pahalıya verin. İnsanların milliyetçi duygularını sömürerek milleti yerli üreticiden tiksindirtmeyin. Ayıptır yahu!

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/