BISMARCK adlı kullanıcının mesajları

    Tüfeği ilk aldığımda gamo pro magnum kullanıyordum.Tatmin etmeyince pro hunter kullanmaya başladım.Nispeten iyi olsa da gene tatmin etmedi.Tüfeğimde JSB ve FX saçma kullandım.İkisi de süper sonuç verdi.Atışlarım çok iyi.


    AA, FX ve JSB Tekrar söylüyorum ki bu saçmalardan şaşmayın.Bu saçmalardan herhangi biriniden sipariş edip deneme yapın.Siz de farkı göreceksiniz.Bunun dışında mekanik bir sorun olabilir mi?Tabi ki olabilir.Ama GAMO saçmalardan ben hiç verim alamadım bugüne kadar.FX, JSB bambaşka saçmalar.

    bugün yatagun dan almış olduğum moderatör maalesef hatsanın lothar walter namlusuna olmdı.namlunun ucundaki dişin çapı yaklaşık 2mm kadar küçük.acaba bu moderatörü namlumun ucuna nasıl monte edebilirim.ayrıca yatagunda fatih kardeşimizle tanıştım.kendisi çok hoşsohbet bir insan ilgisinede ayrıca çok teşekkür ediyorum.saygılar.


    Olmaması normaldir.Çünkü zaten hatsan WX10'lardaki L&W namluların ucuna 1/2 UNF diş açılmamıştır.Namlu ile moderatör arasına takılan 1/2 UNF diş adaptörlerinden satın aldığınız takdirde moderatörünüz sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde takılacaktır.

    """ Şimdi bana bu konuda müspet,menfi fikirlerinizi söylemenizi istiyorum,hepinize teşekkür ederim """


    Müspet ve menfi fikrim o ki silahı orjinal hali ile kullanmanız.O silaha boşu boşuna hunting master dememişlerdir Bünyamin Bey.


    Buarada grup çalışması yaptınız mı?25 metrede, 50 metrede, 70 metrede, 100 metrede hedef atışları ve beşerli grupman denediniz mi?Bunları bir deneyin.Belki de deneyimlerinizle üzerindeki yayın ideal yay olduğunu göreceksiniz.

    Ben hobi merakı olan kişi sınıfına giriyorum bu gruplandırmada.Hatta hobi merakı olan vasıfsız atıcı daha net tanımlama :)

    Hocam hayırlı olsun.Kazasız belasız bol atışlar dilerim.Ama şahsi fikrimi sorarsan affına sığınarak diyorum ki bipod bu güzel kızın suratına atılmış bir neşter gibi olmuş.Ne hikmetse bu bipodlar klasik ahşap kundaklarda eğreti duruyor.

    İmkanlar dahilindeyse FX ve JSB'den şaşmayın.Yeni gelecek olan AA saçmalar da JSB ile yanı firma tarafından üretildiğine göre AA saçmalardan da verim alınılabileceğini düşünüyorum.

    Dürbünün tek dezavantajı ağırlığıdır.Ama 8-32x56 değerlerinde bir dürbünü almayı düşünen kişi de OFF-HAND atış düşünmez tahminimce.

    Teknoosman abi gibi düşünüyorum.Sıfırı Türkiye'de 500 lira.İkinci el satışı 350 ile 250 lira arasında gidip geliyor temziliğine göre.Satış fiyatı 100 lira ise düşünmek lazım diyorum.