AT 44 Tekli - Sipariş verdim yarin geliyor.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 10 lusu 500 lira teklisi 300 arada 200 liaraya degecek bir unsur görmedim. 10 lusuda olsa namluya pellet sürmek icin herseferinde kuruyosun. bunda da kurup pellet koyuyosun sizce deger mi aradaki 200 lira farka. bi de 10 lusunun mekanik olarak arıza cıkartma ihtimali fazla bir de pellet secer.

  • bugün gelmedi siparişler muhtemelen kargoya vermediler yada kargo yetiştiremedi. insallah yarin :)

  • Fiyat farkına göre teklisi gayet güzel , atış yaparken mühimmatı tek tek koymanın keyfide bir başkadır hemde düşünmeden peleti atmayı engeller ,peleti daha mantıklı harcarsın arıza yapma olasılığı daha azdır..Tabi onlu karşısındada biçok dezavantajıda vardır.

  • sonuçta 300 lira bence sonuna kadar değer. inş. pompada sorun yaşamazsın. o zaman süper kardasın demektir

  • selamlar
    öncelikle hayırlı olsun. teklının en önemli avantajı sacmayı namluya surerken deformasyon olmaması tabi buda isabetlilik ve gurup ların daha toplu olmasını saglar.
    kazasız belesız iyi atıŞlar.

  • tsk ederim arkadaslar valla olumlu yorumlarınızı dinledikce rahatlıyorum. benim sipariş hala gelmedi. adamlar gayri ciddi calısıyorlar önce var diyorlar sonra da yok yeni geldi dediler. pazartesi tüfek salı da pompa gelcek insallah. yine kıvırtmazlarsa tabi :):):):)

  • bu arada bi de dürbün şart buna. ancak malum iyi dürbünler cok pahalı . at44 e göre bi dürbün tavsiyeniz de var mıdır acaba? fiyatı da uygun olsa iyi olcak :):)

  • bu arada bi de dürbün şart buna. ancak malum iyi dürbünler cok pahalı . at44 e göre bi dürbün tavsiyeniz de var mıdır acaba? fiyatı da uygun olsa iyi olcak :):)



    dürbünler hakkında bilgi, okuyun karar verin, okumaktan korkmayın

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png