10 metre Fx vs Jsb Jumbo Heavy

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün sbahtan evde 16 grn Fx pellet ve 18 grn Jsb pellet ile 10 m. 5'şer atış yaptım.Tüfek Benjamin Discovery .22 .İlk üçer atış tek delikti.5'er atışa tamamlamak için 2'şer atış daha yapınca yerimden kalkıp tekrar atış yaptığımdan olsa gerek iki grupta biraz büyüdü.Resimdede göreceğiniz gibi isabette bir fark yok bence.Jsb'ler namluya sürerken kafa kısımları 21 grn Baracudalar gibi biraz zorlanarak giriyo.Fx'ler yağ gibi zorlanmadan girdiği için biraz daha fazla hoşuma gidiyor.Farklı şeyler deneyip kafa yormak hoşuma gittiği için fırsat bulup uzun mesafeli denemeler yapıp özellikle düşmedeki fazlalaşmanın ne kadar olduğunu test edeceğim.Özellikle yurt dışında önemli miktarda kişi en iyi pellet Crosman Premier 14,3 grn desede ben Crosman Hollow Point ile beklediğimi hiç bulamadım.16 grn 5,52 Fx'in tadını hiç vermedi.Bi dahada almam heralde.


    [Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/090328/temp/sqdw894t.jpg]

    FİLİNTALAR GRUBU

  • o dedikleri "crosman premier" , "hollow point" değil g;$i

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • daha ne olsun,emeğine sağlık ;d;

  • İlk linkteki doomed model Field Target olarak geçiyor Crosman sitesinde
    İkinci Linkteki ise Hollow Point olarak geçiyor. Ancak her ikiside Premier oluyor. Hatta ultra magnum , super match , super pont olan modellerde Premier olarak geçiyor. Gamonun Pro öneki gibi.Kavram kargaşası olmasın dedim.
    Link