Michelin energy ve Goodyear duragrip sizce hangisi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu arada seneyi yanlış yazmışız ,1999-200 değil 1996-1997 olacaktı

    Dereden çok sular aktı.. Şu anda Bridgestone'un üstünlüğünü hem F1 takımları hemde Moto GP takımları kabul etmiş durumda. Son çıkan dergilerde de yapılan testlerde 1. Lastik Bridgestone ER-300

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • Arabamdaki önceki lastiklerim lassa'ydı bunları takmış, 4 sene kullanılmış dişlerinde hiç kayıp olmadığı gibi hala çok diri duruyorlardı. Ama lastiği demir veya çelikle yapıp lastik gibi görünsün diye kaplamışlar :) gibi geldi bana. abi bir lastik bu kadar mı sert olur. Vur kafana kesin yarar. Neyse onlardan kurtulduk. Direk çöpe.

  • arkadaşlar aileden galerici bir kökenli biri olarak bizim ustaların lastik görüşü olarak michelin tam bir avrupa lastiği türkiyenin mevcut yollarında sizi tamamen hüsrana uğratabilir. ben kendi arabamda brigdestone evo 330 kullanıyorum ve intermediate performans lastiği olması açısıyla incelenmesi ve tercih edilebilir bir lastik


    sonsuz saygılarımla