pcp ye hava dolumu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba


    Pcp hava tüplerinde 200 bar hava var deniliyor, benim iş yerimde hidrolik pinomatik bir çok sistem var ama hava kullanılan yerlerde basınç 8 barı geçmiyor daha yüksek basınç isteyen yerlerde hidrolik kullanılıyor.Merak ettigim el pompasının 200 barı nasıl bastığı ve ne kadar zamanda tüpü doldurduğu. pcp alsam illa pompa almam gerekir mi başka dolum yöntemi var mı

  • Bir kaç tane yol var çoğunluk scuba tüpü kullanıyorun bildiğimiz dalış tüpü yakınınzdaki dalış merkezlerinden yaralanarak halledebiliyorsunuz, tabi doldurabilirseniz diyer yüksek basınç tüpleri da var azot tüpü mesela .

  • Pompanın nasıl çalıştığını bende merak ediyordum. Geçen hafta Fx-Gladyo ve Pompasını alınca, nasıl doldurulduğunu ve çalıştığığ öğrendim.


    Pompayı silaha bağladıktan sonra, pompalamaya başlıyorsunuz. Bu arada pomanın üzerindeki Manometre de yükselmeye başlıyor. Silahın içindeki basınç 'a eşitlenene kadar kolay pompalanıyor. Bu arada şunu belirteyim. Pompa her basışınızda havayı içinde bir yerde sıkıştırıp biriktiriyor ve bu arada henüz Tüfeğe hava gitmiyor. Taa ki pompanın içinde oluşan birikmiş havanın basıncı tüfeğin basıncına gelene kadar. İşte asıl bundan sonra pompallamak zorlaşıyor ve tüfeğin tüpü dolmaya başlıyor. Bundan sonra, her basışta, azar azar hem tüfeğin manometresi yükseliyor hemde pompanın.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.