HATSAN AT44-10 ALDIM 150 BARDAN FAZLA HAVA BASAMIYORUM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • şimdi işteyim yarın sabah ilk işim o.cok cok teşekkür ederim


  • Dediğiniz yerden hava kaçırıyorsa sorun dolum ucundaki oringlerde olmalı , sorunu hallederseniz hava basmak o pompayla sorun olmuyor en azından benim için :thumbup:


    bütün arkadaslara yardımları için tesekkür derim. sorun hemen hemen herkesin dediği gibi Sorun dolum aparatı (sarı metal) ucundaki oringdeymiş.yenisiyle değiştirdim.Artık hava basarken hiçbir yerden hava kaçırmıyor ve istedigim kadar hava basabiliyorum. canım sıkılmıştı, kendime geldim herkese ilginisinden dolayı teşekkür ederim.


    kazasısız,belasız atışlar diliyorum...

  • Hayırlı olsun isabetli atışlar ^^

    Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor. "James B.Conont"


    ankarateam.png


    Bizde bilirdik sevgilimize karanfil almayı lakin; aç idik yedik karanfil parasını.. ;kffx;


    Playstation Portable 2000 - 3000 oyunları bulunur...(Yeni çıkanlar- çıkmışlar)

  • aslında at 44 ün tüpüne 150 barve üstü hava basmak gereksiz. bu tüfekten en iyi performansı 3.5-4 setuskur ayarıyla ve 130 ile 90 barlar arasında 30 civarında güçlü ve stabile yakın atışla alabilirsiniz. deneyin, memnun kalacaksınız. iyi atışlar.

    6-24*50 tasko

  • 3.5-4 setuskur ayarı nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler...

    aslında at44 ün tüpüne 150 bar hava basmak gereksiz. bu tüfekten en iyi performansı 3.5-4 setuskur ayarıyla ve 130 ile 90 barlar arasında 30 civarında güçlü ve stabile yakın atışla alabilirsiniz. deneyin, memnun kalacaksınız. iyi atışlar.

  • tüfeği kundaktan ayırırsanız emniyet mandalının altına doğru uzun bir delik göreceksiniz. 15 cm boyunda 4 numara allen anahtarı bu deliğe sonuna kadar sokun , önce saat yönüne doğru sonuna kadar çevrilebiliyorsa çevirin daha sonra saatin tersi yönünde 3.5 ile 4 tam tur çevirin, kundağı tekrar vidalayın. 120 ile130 bar arası hava basın ,atış serbest. hepsi bu kadar. kolay gelsin.

    6-24*50 tasko

  • teşekkürler deneyecegim sonucu yazarım he birde bu ayarı yaptıktan sonra fazla hava basılması sakıncalı olur mu

  • hayır olmaz. fazla hava bastığınızda bu ayarla atışlara düşük hızda başlarsınız, 130 bar civarında hızlanma başlar. genede bu tüpler için 180 bar ı geçmemenizi tavsiye ederim.

    6-24*50 tasko

  • Düzeltme: sayın wilwoline, bugün arkadaşın at44 lw si ile tekrar yaptığım atış denemelerinde , 3.5- 4 setuskur ayarıyla maximum gücü 110 bar ile 75 bar arasında, 80 m lerde 20 civarında oldukça stabil ve oldukça da güçlü atışlar( chrono olmamasına rağmen prohunter pelletle, 80 m de içi delikli kahverengi tuğlaları rahatlıkla delebildiğini gözlemledim. zaten tüfeğin sesi de oldukça fazlalaşıyor) 75-110 bar arası ; pompa kullanıyorsanız daha az yorucu olacağı için bence tercih sebebi olmalı.bilginize.

    6-24*50 tasko

  • arkadaşlar o oringleri nerden alcaz veya ölçüleri ve özeliklerini bilen varmı