Blow&Gamo p800 Seçiminde yardım.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yarın bu iki tabancadan birini almak istiyorum. sanırım karaköye gideceğim ve oradan alacağım. istediğim kendi içimdeki atış yapma hevesini bastırmak. nokta vuruşu ve 80-100 metre uzaktan hedef devireyim derdimde yok. 15-20 metreden bir kolakutusunu vurabiliyormuyum bu bana yeter. ileride bu hobi çok hoşuma giderse parayı bastırıp tüfek olayına girebilirim.



    İstediğim başlıktada yazdığım modellerden birini yada sizin önerebileceğiniz bir kırmalı co2'siz model bir tabanca almak.



    Alabileceğim Yer firma ve model önerilerinizi çok acil bekliyorum.

  • Arkadaşlar baktım kimseden ses çıkmadı bende gittim karaköydeki meydan ava orada blow vardı onu aldım.Benim için yeterli sayılabilecek bir tabanca. Yanlız aldığım adama sorduğumda sadece paraşüt mermi atar dedi ama mesela bu sitede yuvarlar mermide göstermiş. adama yuvarlak mermide atabilirmiyim bununla.


    http://www.enkolay.com.tr/inde…-5mm-(kirmali)&did=34

  • Arkadaşım Hayırlı olsun,bende Blow kullanıyorum ve gayette memnunum,ama bu memnuniyet herkes için geçerli olmadığından yanlış yönlendirme yapmamak adına konuna yazmadım.Zaten forumu araştırsaydın tüm sorularına da cevap bulabilirdin.
    Aldığın tabanca sadece pelet atıyor,bb yani yuvarlak saçma atmıyor.Tabancanın gezine dikkat et,plastik olduğundan çok çabuk deforme olup kırılabiliyor,ben o kısmı alüminyumdan yaptım ve sorunum bitti. ;şrofls;.

    AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:


    Blow Tabanca 4.5 mm


    Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik


    HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.


    [Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]


    Musa KARAOĞLAN

  • Dostum forumda blow diye aratınca sadece 2-3 başlık çıkıyor. Çok detaylı bilgi bulamadım. evet bencede bir silahtan beklenilebilecek birçok şey var. Daha 2 gün önce almama rağmen 250 lik kutuyu (hemde evde) bitirdim. Eğlenceli bir silah. Birkaç gün daha kullanıp bundan sonra alacak arkadaşlara yardımcı olması açısından bir başlıkta tanıtabilirim.

  • arkadaşım blow tabanca başlangıç için iyidir ancak zamanla eğer bu hobiden bıkmazda devam edersen ihtiyaçlarını karşılamayacaktır gez ine dikkat et zamanla yuvasından çıkacak ucuz bir tabanca olmasına rağmen vuruş hassasiyeti iyidir bb. atmaz yalnız palet atar kolay gelsin