FX GLADYO TAMAM. PEKİ DÜRBÜN??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ortamın gereksiz yere gerildiğini düşünüyorum. Ben dürbünü 500 dolara almadım. All-clear (Adaşım) arkadaşım sağolsun fiyat konusunda epeyce yardımcı oldu. Yabancı sitelerde satılan dürbünlerin fiyatları Türkiyeye gelince en iyimser tahminle iki katına çıktığı göz önüne alınırsa ne kadar zara etmiş olabilirim ki.(Taş çatlasa 100 ytl) Buna karşın dürbünü görerek aldım. All-Clear' a verilen tepkilerin zaman zaman fazla duygusal oluğunu düşünüyorum. Kimsenin kimseyi savunması gerekmez.Sonuçta All-Clear ile her hangi bir eş-dost-akrabalık bağlantım yok. Lütfen olay Türk filmi usulü ortaya adamı alıp paslaşarak dövme durumuna gelmesin.


    gerilen bişey yok bence, dürbününüz hayırlı olsun güle güle kullanın. siz sordunuz bazılarımızda fikrini belirtti. Buluşmalarımıza bekleriz.



    Benim için sorun yok.Siz diye başlayıp sen diye biten bir tutar üzerine zaten konuşmak yersiz.Ben forumlarda isimlerini nadiren duyduğum kaliteli dürbün markalarını yazdım barskayla ilgili başımdan geçen olaylarıda anlattımki bence ciddi alıcılar için yararlı bir bilgi olacağı kanaatindeyim.Onun için daha fazla bir şey yazmayacağım.İyi atışlar.


    bizcede sorun olmadığını yazmıştım zaten, herkez tecrübelerini paylaşacakki forumdaki bizler yeni şeyler öğreneceğiz. sayenizde Sightmark dürbünleride görmüş tanımış olacağız. Tekrar sağolun. hatta canerkeser arkadaşımız buluşmalarımıza katılabilirse dürbünü inceleme fırsatımızda olabilecektir.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Teşekkür ederim saygılar.

    ŞEHİTLER ÖLMEZ ONLAR DÜNYANIN GERÇEK KAHRAMANLARIDIR VE KAHRAMANLAR HER ZAMAN YAŞAR

  • Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim. Umarım en kısa zamanda bir Ankara Team buluşmasında yer alırım. Herkese iyi akşamlar.

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

  • Arkadaslar tekrar tekrar yazmaktan ve soylemekten biktim. Hersey guzel hosta su made in china takintisi artik hastalikolmaya basladi. Sayin Caner bey illede Cin mali olmasin da ne olursa olsun diye tutturdunuz. Simdi o severek aldiginiz fiyatiyla ve kalitesiyle icinize sinen SIGHTMARK durbunun cinde yapildigini size ispatlasam bir anda tu kaka mi olacak ? O 2000veya 3000 liralik dunya markalari nerde uretiliyor beyaz sarayin oval ofisindemi ? Bakin ilk sorunuzda durbunde yukon mercekler kullanildigini ama eski elite serisi kadar iyi oldugunu dusunmedigimi soylemistim.
    Niye Eski elite serisi? Cunku yenisi artik japon mali mercekler yerine cin mali merceklerle uretilmekte. Dunyanin en iyi objektiflerini barindiran Nikon-Canon-Panasonic gibi markalar nerde uretiliyor. Tokyo'da degil Guangzhou ve Shenzhen de. Simdi bu markalar tu kaka mi oldu.
    Eger oyleyse degil Turkiyede dunyada alabileceginiz urun kalmadi sayilir. Nerede degil hangi uretici tarafindan ne kalitede uretildigi konusunda
    daha agirlikli dursak olmazmi.? Gecen hafta dunyanin bence bir numarali havali silah ureticilerinden birinin uluslararasi satis muduruyle telefonda konusurken amerikan mali bir urunu bizlere tavsiye ettiginde Mustafa Serdar Bey Amerikan mali yani amerika'da mi uretiliyor dediginde aldigimiz cevap . Hayir amerikan firmasi adina Taiwan'da uretiliyor olmustu.
    Simdi benimelimde uzerinde buyutme oranlari ve mercek capi disinda hicbirsey yazmayan OEM bir durbun var. Siz istediginiz markayi ve ne yapimi olmasi istediginizi soyleyin ben yarin yazdirayim.
    Daha oncede DURBUN SECIMI konulu baslikta belirttigim gibi . Hangisi cin veya uzak dogu mali diye bir baslik acsak listayi bitiremeyiz.
    En iyisimi hangisi cin mali degilki diye bir baslik acalim iki satirda cevabi bulalim.


    All-CLEAR Caner bey sizinde alinmanizi gerektirecek birsey yok.Mal sizin fiyat sizin dilediginiz fiyati istemek hakkiniz. Ama sizde ne olur su cin takintisindan vazgecin .Nitekim Barskada 2 yildir cinde uretiliyor. Dunya uzerindebaska ulkede fabrikasi yok !
    Ama alici isterse uzerine made in japan da yazarlar made in swiss te.Verin parayi made in Turkey Busshnell ler alalim.Ama en az 50 tane olmaliymis. Serigraf masrafini karsilasin diye herhalde. Bugun vasvas in urettigi 4200 Elite serisi 250 dolar 6500 serisi 320 dolar.Siz amerikadan alinca 650 veya 800 dolar odeyince farkli bir urunmu aliyorsunuz ?
    Hayir sadece ureticiye kar vermek yerine uretici+urettirici+dagitici+distrubutor+toptanci ve saticiyada kar vererek kendinizi kandiriyorsunuz.


    En iyi urun sizin bedelini odiyebildiginiz ve icinize sinen urundur .Tekrar gule gule kullanin . Gerisi Yorum ve maksat muhabbet olsun.

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • Şu noktaya açıklık getireyim benim çin mallaıryla ilgili bir takıntım yok.Barskayı zaten bilen bilir.Kalitesi tartışılacak bir dürbün değil fakat üretim yerini bilmeyenler olabilir.Benim ifade etmek istediğimde buydu kaliteli markaların üretim yerleri arasında çinimde olabileceği ve bunun yadırganmaması gerektiğini vurgulamak adına belirttim ama tam olarak anlaşılmamış dediklerim.Örneğin bir nike her yerde üretim bandı olan bir marka ama orjinal bir nike nerden alırsanız alın ipliği vs üretim şekli aynı olacağından bir değişiklilik göstermeyecektir.Umarım şimdi daha açıklayıcı olmuştur barska olayındada neyi anlatmaya çalıştığım.Dediğim gibi ben gerekli bilgileri verdim gerisi kişilerin kendi iradesine kalmış bir durum kimse kimseye zorla birşey satmıyor iyi forumlar.

    ŞEHİTLER ÖLMEZ ONLAR DÜNYANIN GERÇEK KAHRAMANLARIDIR VE KAHRAMANLAR HER ZAMAN YAŞAR