Torpedo 150 TH-SAS

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Torpedo 150 TH-SAs Hatsanın bu havalı tüfeğini kullanan arkadaşlar varsa bu tüfeğin artılarını , eksilerini ve kendi tecrubelerini yazarlarsa sevinirim. :)

  • mod 95 sas var ama mod 150 th sas ilk defa duyuyorum hatta baktım şimdi hatsanın sitesine böyle bir ürün SAS modeli olarak gözükmüyor ama malum av bayisinde var bayi hatsandan hızlı çıktı hatsan daha sitede duyurup çıkartmadan bayi satıyor 8| şu an bu modeli alan pek kullanıcı oldugunu sanmıyorum ama mod95 sas dan örnek alırsak ondan biraz daha güçlü olsa gerek :him:s bekleyin bir süre yakın zamanda kullananlar görüşüşlerini yazıcaktır....

  • mod 95 sas var ama mod 150 th sas ilk defa duyuyorum hatta baktım şimdi hatsanın sitesine böyle bir ürün SAS modeli olarak gözükmüyor

    Hatsan bünyesindeki yenilikleri resmi sitesine an ve an yayınlamıyor.Bir AT 44 modeli bile ilk eklendiği günkü gibi duruyor.(silahlardaki düzeltmeler dikkate alınmıyor)


    SAS meselesine gelince mod 125'in bile sas modeli var....Tahminim bu uygulamayı tüm modellere entegre ediyorlar.Ne derece başarılı olurlar bilemem.


    Böyle bir silaha merak sardıysanız 4.5 kg ağırlığı(dürbünsüz) ve muhtemel problemleri göze almışsınız demektir.Bu silaha ayıracağınız para ile daha hafif ve istikrarlı bir silah alabilirsiniz.Silahın reklamları üzerindeki kocaman kırmızı 1250 fps yazısı sizi aldatmasın.


    Kolay gelsin

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • selamlar, evet böyle bir tüfek var hatsanın avrupaya ürettiği bir tüfek bende yeni aldım.şekil itibarıyla özellikle dürbünde takınca albenisi olan bir tüfek.daha sıfırlama yapmaya fırsatım olmadı fakat tahribat çok iyi.hoşuma gitmeyen tek eksi dueum tetik tertibatının biraz fazla sert olması tetiği ezerken hedef kayabiliyor.diğer tüfeklerin tetik sertliğini bilmiyorum.ama bu bayağı bi sert.