yardım kundakdaki vida içinde kırılıdı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba gamo cf 30 model tüfegimle atış yaparkenı namlunun dibi ile kundagı birbirine tutturan vida sag ve sol tarafdan ikiside kırıldı ve kırık vida parcası namlunun arkasındakı içinde yay olan demir borunun içindeki yuvasında kaldı nasıl onarabilirim ve ne yapmalıyım resim cekemedim [Resim Engellendi: http://s12.directupload.net/images/091010/temp/3qnezp9y.jpg]

  • Fotoğraftan birşey görünmüyor ama sanayinin yalunu tutman gerekiyor. Yapılacak işlem kafana yatmazsa yada garatin varsa gamo servisine yolla.

  • Hiç elime Gamo geçmedi ama vidayı çıkaramazlarsa matkapla delinir ve yeni diş açılır. Kundağada delik büyütme işlemi yapılır. 2 tane alyan başlı yeni vida ile sorunun çözülür. Kim uğraşır bilmiyorum. Gezip sormak lazım. Nasıl kırıldı vidalar onu anlamakta zor.

  • tüfegi 2 el almıştım vidaları kontrol etmedim atış yaptıkdan sonra silahın kudagının sallandıgını fark ettim baktıgımda kırılmıştı

  • Geçmiş olsun. adamını bulursan basit işler aslında. Şansın açık olsun. Kolayca hallolacağına eminim ben.

  • Metrik uçlu vidalar başları koptuğunda yükten düşer ve genellikle fazla zorlanmadan çıkar. herhangi bir aletle tutabiliyorsanız fazla güç kullanamdan ve özellikle vidayı daha fazla bozmadan çıkarmaya çalışın, çıkmıyorsa sanayiye götürürsünüz.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Vida dışarıda kalmışsa kıl testereyle üstüne kanal açılır ve düz uçlu tornavidayla rahatça çıkar. Pense gibi bir aletle dönmüyorsa tabiki.

  • Dremelle oy ortasını dişlere zarar vermeden

    -Webley Raider LW Singleshot 5.5mm Tasco 6-24x42

    FİLİNTA TEAM


  • Tornacılarda genellikle ters dişli klavuz vardır bununla çok rahatlıkla çıkartılabilir.
    Daha sonra aynı cıvatadan takarak kullanabilirsiniz.
    Kısaca yolunuz tornacıdan geçecek. :)