stoeger x20 combo havalı tüfeğime bir de reddot almak istiyorum uygun ayak genişliği olan tavsiye edebileceğiniz reddot markası biliyormusunuz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • mrb arkadaşlar vursan stoeger x20 combo havalı tüfeğime bir de reddot almak istiyorum uygun ayak genişliği olan tavsiye edebileceğiniz reddot markası biliyormusunuz

  • Ben aşağıda linki verilen Red Dot ı aldım ve 350Magnumda şuan kullanıyorum. Fiyatı çok uygun ve 3MOA lık bir noktaya sahip olması çok güzel, ayrıca kargo parası ödemiyorsun. Tek sorun, reddot ile gelen ayaklar 22mm. Ben ebaydan 30mm tüp 11mm ray genişliği olan ayakları aldım.


    Bu red dot ın aynı özelliklere sahip kaliteli olanu Bushnel Trophy 740135 modeli (kodu yanlış olabilir). fakat bunu ABD den almak nerdeyse imkansız.


    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12173

    Diana 350 Magnum 5.5mm.
    A1Optic 1x42 Red Dot

  • stoeger x20 combo tüfeğin dürbün ayak genişliği kaç mm acaba? ben cetvelle ölçmeye çalıştım yaklaşık 20 mm (Ben yaklaşık 18mm ölçtüm) civarında kaç mm ayak genişliği olan reddot ve dürbünler uyar bu tüfeğe ? Kullanamayacağım yanlış bir ürün almak istemiyorum? Bu konularda da acemiyim ?Bahsettiğiniz reddotu yurt dışından nasıl gümrüksüz ve kargosuz getirtebildiniz? Türkiyede satılan optima 1x40, tasko 1x40, BSA 1x40 bu redotlardan hangileri benim tüfeğe uyar? Yoksa benim tüfeğe 22mm ayak genişliği olan reddot ve dürbünler uygunmudur? bu konuları bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum tskler.