Benjamin Super Streak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu tufek hakkında bilgisi olan var mı verilerinde 1500 fps yazıyor 5.5 1200 fps veriyor birde asagıda verdiğim videoda adam atıslarına baktımda tepmiyor tufek fazla

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR

  • 22 ateşli mübarek :) :) O ses o tüfekten çıkmaz. Benzemez bile.

    • Official Post

    Barbaros kardeşim o silahla yapılan testte kullanılan peleti standart bir PCP silahta test edersen 2000fps nin üzerinde hız görürsün, şunu çok iyi hafızalara kazımak gerekir, çok hızlı demek çok güçlü demek değil, o silaha bizim 960fps namlu çıkışı gördüğümüz PCP silahlarda kullandığımız 16grains pelet ile test yaparsanız ortaya en fazla 750fps hız çıkar, itimat edin. (disel patlama olmamak şartı ile)

  • mustafa bey sızce vıdeodakı pellet nedır meraktan soruyorum bayagı hafıf bısey heralde yoksa kece pelletmı ;şrofls;.

    STRIKKER WORTEX

    • Official Post

    mustafa bey sızce vıdeodakı pellet nedır meraktan soruyorum bayagı hafıf bısey heralde yoksa kece pelletmı ;şrofls;.

    videoyu sonuna kadar izlemedim ama size şunu söyleyebilirim, çok eski yazılarımda olması gerekiyor, benim Mod54 ile yüksek disel ve hafif prometheus peletlerle yaptığım hız testleri var bunların çoğunda kronograf 1800fps leri dahi ölçtüğüne şahit oldum, zaten dikkat ederseniz her atışta sonic patlama duyulluyor, pistonlu silahlarda bu hızlara ancak hafif pelet ve yüksek diselle ulaşılabilir başka türlü bilindik sistem ile imkansız.

  • aydınlatıcı oldu tesekkur ederım. 1 soru daha mustafa bey 1800 fps de attıgınız pelletler ısabetlı oluyomuydu yoksa kendını bılmez bı sekılde sapıtıyomuydu.

    STRIKKER WORTEX

    • Official Post

    aydınlatıcı oldu tesekkur ederım. 1 soru daha mustafa bey 1800 fps de attıgınız pelletler ısabetlı oluyomuydu yoksa kendını bılmez bı sekılde sapıtıyomuydu.

    70 - 80 metrede şişeleri dağıtıyordu ama özellikle gurupman gibi hassasiyet ölçümleri yapmadım.

  • Verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkur ediyorum

    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR