patriotda paslanma...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Patriotumu kargodan aldığımda metal aksamları suya düşmüş gibi ıslakdı...Dün ince yağ ve pamuklu bezle sildim,beze kahverengi lekeler çıktı.ekstra bir işlem yapmama pas çıkarıcı vs. kullanmama gerek varmı?
    Birde Mustafa beyin patriot sökme ve bakımı için hazırlayacağı videoyu beklerken malzemeleri hazır olsun diye benzinliklerde yeşil gres aradım sadece opetde kauçuklu yeşil gres vardı arkasında no:3 yazdığından almadım,1 numara yeşil gres olacak bu bilgi doğrumudur?

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • eğer tüfeğinizde kullanmadan, paslanma gibi bir sorun varsa alır almaz aldığınız yere iade atseydiniz veli bey bu durumlarda size yardımcı olur.tabiiki ordan aldıysanız.
    gres konsunda da pek yorum yapamayacagım ama yesıl renktekı kaucuk esaslı greslerın ısıya neme ve zmana karsı dayanıklı olduugnu bılıyoru.ıyı tercıh.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • patriot başlığında tüfeğimin geldiğini yazdığımda,ıslak geldiğinide yazmıştım.herhangi bir uyarı yapılmadığı için sorun çıkmayacağını düşündüm...

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • veli abinin iş yerinde tüfekleri gördüm kutuda ve ayrıca da kutunun içinde poşetli haldeydi tüfekler pek coğunu aşağı yukarı inceledim ,tahminim kargodan kaynaklı bir durum ,kargo taşımasında böyle bir sıkıntı olmuştur diye düşünüyorum ,pas sökücü spey alıp beze sıkıp paslı kısımları ovalayarak siliyorum arkasına da koruyucu yağ kullanıyorum(ULTRA LUBE GUNOIL) ,ama şunu da göz önünde bulundurunuz tüfeği tutarken el terlemesi tüfeğe bulaşınca boyasına hemen etki eden kısa sürede pas yapan bir sıkıntı halini alıyor o sebeble tüfeğiniz atışlardan sonra dış kısmını bakıma alıp temizliğini yaparsanız faydanıza olur

  • ıslanma kısa süreli olursa sorun olmaz .metal kısım çillendi ise namlu içini kontrol etmekte fayda var dış boya kolay yapılır namlu çillendi ise durum üzücü olabilir.bilginize

  • Gresin içine hadi su konuluor eyvallah ama tüfeğe nasıl su koyuyorlar ilginç :D:D:D