Sentetik gres kullanımı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • üstadlarım arkadaşlarım dolum esnasında oringlere sürülmesi yararlı olan silikon gresi kaç dolumda bir oringlere sürmek gerekir,her dolumdamı yoksa2-3 dolumda birmi?ve şuan würth marka sprey şeklinde olan silikon gresi alana kadar bir miktar namlu oringine ve pellet sürücü mile az bir miktar silikon gres sürsem yararı olurmu?zaten bir miktar sürdümde bir sorayım dedim ;şrofls;.

    Hw 97k

  • O-ringlerde sentetik gres kullanılıyor sprey silikonları o-ringlerde kullanma ikisi farklı ürünler. Genelde konuşurken renginden dolayı sentetik grese, silikon gres diyoruz karışıklık oradan kaynaklanıyor. Silikon spreyi silahınızı nemden korumak için kullanabilirsiniz. Dolum sırasında o-riglerin yağlanmak istediğini dolum ucunu takıp çıkartırken zorlanmasından anlayabilirsiniz 4-5 dolumda bir yeterli olur.

    AnkFilİst Team


    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50


    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • tamam erkut abi teşekkürler.bugün jarjörü doldurmak için çıkardım doldurdum.silahı elime alınca tetiğe basmışım silah patladı içinde şarjör yoktu paleti namluya süren pim hafif ileri geldi valfte veya çekiçte bir sorun olmuşmudur?ve birşey dikkatimi çekti namlu ceketinin sonundaki deliklerden atış esnasında hava çıkıyor bu normalmi?

    Hw 97k