Ege Team 2009 u uğurlama tanişma ve atiş buluşması 27 aralık pazar günü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar forumdan taniştığım sökeli yiğit ben serdar kuşadasından atış için sözleştik aslında atıştan ziyade tanişmak vetüfekleri denemek içindi ama biz genede tam tekmil gittik yağmurda yağmasaydı mükemmel olcaktı atış yerinin fotolarını eklemeye çalışacağım daha sonraki atışlarımızda organize olursak daha güzel buluşmalar tertipleriz yigit arkadaşın stogerx20 4.5 yeni almış onu iyice test ettik sorusu olan arkadaşlar olursa yardımcı oluruz ;tufey# :thumbup:

    egeteam.png
    Zoraki Ultra Hp01 4.5
    Winchester 22
    GAMO maxima 4.5
    Benjamin super streak 22
    ıcs umarex mp5 airsoft

  • tebrikler arkadaşlar biz izmir de bir türlü buluşamadık siz başarmışsınız :D

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  • serdar abiye cok tesekkur edıyorum tufegımı daha bı sevmemı sagladı olumlu yorumlarıyla. fotoları bekliyoruz abi biran önce... ah birde hastalık ve yağmur olmasaydı.

  • baya bir uğraşmama rağmen fotoları yükleyemedim bensana msnden fotoları göndereyimde sen istediklerini yayınla bende çok tşklr ediyorum ilgine alakana çok geçmiş olsun ;kffx;

    egeteam.png
    Zoraki Ultra Hp01 4.5
    Winchester 22
    GAMO maxima 4.5
    Benjamin super streak 22
    ıcs umarex mp5 airsoft

  • bugün yarım saat kadar atış yaptım ve hiç ummadığım birşey oldu... hiç tepme olmadığı için kuvvetsiz sandığım stoeger x20 60 mt mesafede sert olduğunu düşündüğüm soda şişelerinin adeta içinden geçti. sanırım ben bu silahın gücünü küçümsemişim:(

  • arkadaşlar bende yeni tüfek aldım.hatsan mod 125 :)


    hem daha bilgilenmek hemde fikir sahibi olmak için tanışmak isterim.


    olabilecek bir organizasyonda bilgi verirseniz sevinirim. ;şrofls;.