TRAGANA1905 adlı kullanıcının mesajları

    benimde stoeger x20 mim arıza yaptı servise göndermeyi düşünüyordum ama yorumunuzdan sonra vazgeçtim. bizim ara sokaktaki tüfekçiye götürmek daha mantıklı geldi şu anda.

    arkadaslar kısa birşey sormak istiyorum. destekli bir şekilde atışımızı yaptık pellet nısan aldığımız yerin biraz altına düştü. bu durumda up yönüne doğrumu çevirme yapacağız yoksa tersine mi?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    slm mrb organizazyon için bir gurup kurabilirsek ne güzel olur çok istiyorum ama forumda bu çevreden arkadaşlarla daha tanışma fırsatım olmadı keşke tanışıp toplanıp bir aktivite kurarsak herzaman katılırım. tecrübelerime gelincede 15 senedir ateşli olsun havalı silah olsun deniyimim var senin alacagın vursan stoger x20 hiç kullanma imkanım olmadı ama edindiğim bilgilere göre iyi bir tüfek başlangıç icin ğüzel ama bu havalı tüfek öyle bi hastalıkki on tüfek alsan bile insanı kesmiyo daha iyilerini almak için baya bir zorluyor mesela ben imkanlarım elverse kuşadasında şöyle güzel bir poligon açıp içine her türlü silah doldurmak isterim baya pahalı ama zevkli bir hobi Allah bize kolaylık versin bana özelden pm atarsan msn gibi daha rahat konuşuruz tşklr ilginize alakanıza

    bende hastalıgın üzerine gitmek istiyorum ki ateşli silah hastalığından kurtarsın bizleri en azından daha güvenli. özeline msn yazdım konuşabiliriz ordan da.


    katılıyorum çiçekli piknik alanına gelmeden çok güzel ormanlık alanlar var akarsu kenarı vs. bu arada daha sadece 1 kişi ozelden tel numarası gönderdi. çarşamba günü en azından bir çay içip tanışalım diyorum. daha önce söylediğim gibi herkesi arayıp organize olma işini üslenebilirim. salıya kadar gelmek isteyen arkadaşlardan tel. numaralarını özelden yazmalarını rica ediyorum.


    herkese iyi günler...

    beyler madem öle bi gün kararlaştıralım buluşalım hep birlikte bir akşam çay kahve içelim hem tanışmış oluruz hem bir plan program yaparız olmazmı?


    arkadaşlar bence çarsamba günü aksam bi bulusalım ben o gun ızmırde olacagım. haftada 2 gun falan gelebiliyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı. gelebilecek arkadaslar ozele de mesaj atsın mahsuru yoksa ısım ve tel numarası yollasınlar ben herkesi tek tek arayarak organıze etme işini üstlenebilirim...


    ilginiz için şimdiden teşekkürler

    arkadaşlar havalı silahlarla ilgili pek bi tecrübem yok. pazartesi günü verdiğim x20 siparişim elime ulaşacak, tüfeği ilk aldığımda yapmam gereken ekstra bi uygulama yada bakım öneriniz varsa yazıp beni aydınlatırsanız sevinirim.


    şimdiden teşekkürler...

    Homeros'a hakaret ediyorsun...Alınmasın sonra. ^^

    yok arkadaşım hakaret değil cok sakin ya imse beğenipte gitmiyo ya ondan bahsediyorum:) atış için yer sorun olmaz bulusalımda gerekıyorsa 200 km yol gıderız sıkıntı yok. benımde 8 gun sonra tufegım kargoya verilmiş gene kandırılmadıysam pazartesi elimde ondan sonra buluşmları kaçırmayacağım hatta herkesi gerekiyorsa evinden alacağım:)

    2 gün oldu benim tüfekden ses seda yok sipariş verirken telefonda teyit almama karşın tekrar aramamda bana verilen cevap ithalatçı firmadan bekliyoruz oldu o zaman neden ürünler için hemen al butonu koyarlar anlamış değilim gerçekten benim için çok üzücü bir durum insanda ne heves kalıyor nede şevk

    aynı sorunu bende yasadım teyıt almama ragmen bugun 7. gun hala cıkmadı tufegım:( sanırım aynı firmanın magdurlarıyız...

    merhaba arkadaşlar bende böyle bir grup arıyordum. ateşli silahtan havalı silaha geçmeye karar verdim gürültüden jandarma eksik olmuyor:). tüfek siparişimi verdim stroeger x20 gelecek inşallah gelebilirse. izmirde bornovanın üst tarafında homeros adisi var, akarsu vs güzel bir yer sanırım atış için uygun olur daha güzel bir yerde manisa yolu üzerinde ormanlık alan ve çok sakin bu güne kadar kendim ve benim götürdüğüm arkadaşlardan başkasını görmedim orasıda aynı şekilde akarsu kenarı geniş bir alan ve manzaralı.