AT44 Namlu ucu moderator UNF 1/2 dişte hata !!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Şunu da unutmamak lazım.
    Yine sitede bir arkadaşımız atış yaparken camı kırmıştı.
    Hem de epey bir sapmayla.
    Bu kadar sapmayla bir insanın bile ölümüne sebebiyet verebilir.
    Bence dikkate almakta fayda var.

    +1

  • Konunun üzerinden 2 yıl geçmiş ama başımdan geçen olayı
    paylaşmak istedim.
    Forumdan bir arkadaşımızdan Yatagun Moderatör (uzun) satın aldım (80 tl + kargo) ama ne büyük heves heyecan anlatamam. Daha sonra webley raider 10 namlu ucu için 1/2 unf ucu yaptırdım sanayide (25 tl)..
    Haftasonu atışa gittim bir hevesle namlunun ucuna taktım moderatörü yaklaşık 100 mt den soda şişelerine atış yapıyordum. Şişelere çarpmak değil peletleri göremiyordum! 1,2,5... 10...
    Sonra moderatörü namludan çıkartıp içini açtığımda plastik parçaların tamamının uçları ve kenarlarının kırık olduğunu gördüm. Temizleyip namluya tekrar taktım. Tekrar hedeflere ateş ettiğimde peletleri görebiliyordum. Yaklaşık 50-60 mt sabit gidiyor ve sonra sağa doğru inanılmaz şekilde kavis alıyorlardı! Roberto Carlos şutları gibi!!! Çok şükür ki askeriyenin terkettiği atış alanıydı ve hizamdaki atıcı arkadaşlardan başka kimse yoktu.
    Yaptığım masrafa hiç üzülmüyorum çünkü o peletler bir insana isabet etse muhtemelen cezaevine girerdim heralde. Bu umarım hiçkimsenin başına gelmez.
    Saygılarımla...

  • Peki bu bozukluk hatsanın hangi yıl modellerinde var acaba ?

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Webley raider 10 benim bildiğim kadarıyla ceketli namlu , yani moderatör takmak için çift taraflı erkek 1/2 unf diş gerekiyor , belki problem sizin sanayide yaptırdığınız aparatla alakalı olabilir. Elde değil , tornada bile açılsa ustaya göre değişiyor kalite, ben de zannettim ki normal dişe takılan moderatörde sorun çıkıyor. Çift taraflı unf riskli olabilir , yatagundan airarms unf aparatı alırsanız sorun çözülebilir.

    filinta


    dulce bellum inexpertis