hatsan mod 125 tetik sökme takma

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hatsan mod 125 tüfeğimi yağlamak için söktüm. sökmez olaydım bu kadar zor toplanan bir tetik görmedim. ama tüfeğin ustünde tetiği toplayamadım bende daha farklı bir yol kullandım. tetiği dışarda toplayıp tüfeğe öyle taktım. nasıl mı?


    öncelikle tetiğin tüfeğe bağlı iki noktası var biri arkadaki uzun vida biride pistonu tutan tırnagın pimi şu kalın olan.


    pimin çapı 6mm ilk önce arkadaki vidayı biraz gevşetiyoruz ve 13mm uzunluğunda 6mm çapında bir pim hazırlıyoruz. bu pimi tetiği tutan pimin yerine takacaz 13 mm yapmamızın sebebide bu pimi diğer uzun pimin yerine taktıktan sonra tetik tertibatının aradan çıkması için kullanacaz. kısa pimi diger uzun pimi yiterek onun yerine girmesini sağlıyacaz ama uzun pimin hızlı kaçırıp arada boşluk yapmıyazağız. takarkende aynı işlemin tersini uygulayacağız. tetiği yerine geçirip arka vidayı takacaz ama fazla sıkmıyacaz sonra uzun pimi çakarak kısa pimin çıkıpyerine uzun pimin girmesini sağlıyacaz. işyerinde olduğum için resimleri yükliyemiyorum eve gidince yükliyecem


    http://s11b.directupload.net/file/d/2062/nufhxiub_jpg.htm


    bu hazırladığım pim


    http://s11b.directupload.net/file/d/2062/svc8vidx_jpg.htm


    buda tetğin sökülmüş hali


    http://s10b.directupload.net/file/d/2062/xmlorc82_jpg.htm


    tetiği geri yerine tkarken


    http://s1.directupload.net/file/d/2062/caem4le2_jpg.htm


    ve en son olarak uzun pimin takılışı


    eger anlaşılmayan bir şey varsa daha sonra musait zamanım varken daha fazla foto ve anlatımla tekrar anlatabilirim.