AirArms S410 SL

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Değerli dostlarım, sizlerin özellikle Bülent bey, Tunç bey, Taylan bey ve acemi çaylak Atilla beyin çok değerli fikirleri, yönlendirmeleri ile cuma günü itibarı ile AA s410 sahibi olmuş bulunuyorum.


    Silahı almaya gittiğimiz Mustafa bey yine samimiyetle karşıladı bizi, elinden gelen yardımı yaparak, sanırım bir daha gelmeyeceğini düşündüğüm s410u bizzat teslim etti. Hazıra konmuş gibi hissettim kendimi, eminim eskiden bu kadar kolay bulunmuyordu parçalar, ne ararsanız var Mustafa beyde, yedek parça vs gibi şeylerin endişesini siliyor böyle esnaflar, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...


    Atilla hocamdan aldığım Diana mod52 den sonra ilk pcp tüfeğim bu oldu, tabii daha önce denemiştim ama kendine ait bir tüfekle ilgili izlenimler farklılık arzediyor. Ogenin dediği gibi fiyat performans eğrisinin en tepesinde bulunan tüfeklerden birine sahip olmak çok güzel bir şey.


    Yaylı silahların kur- at rahatlığından sonra hevesle aldığımız bu pcplerde, kompresör, tüp, pompa bağımlılığı açıkçası gözümü korkutmuş bulunuyor :him:s bütçe gibi imkanları kısıtlı olanlar ve tembel ruhlu insanlara ağır gelecektir pcpler, bu benim şahsi görüşüm... Muhteşem isabetlilik, hissedilebilir güç farkı pcpyi vazgeçilmez kılıyor, tabii benim s410 da da keramet var bu konuda :) .



    Özetlersem, artık at-silah-avratlar üçgenini başarılı bir şekilde tamamlamış biri olarak, resmen strese soktuğum foruma teşekkürü bir borç bilirim. İlerleyen günlerde hepberaber olmak üzere sağlıcakla kalın... ;tese;kkur agt

    FİLİNTALAR GRUBU


    «Her kim atıcılığı öğrenir de sonra terk ederse, bizden değildir.»

  • hayırlı olsun, isabetli atışlar. fotoları bekliyoruz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • hayırlı olsun güle güle kullanın.mod 52 dursa iyi bir ikili olurdu.



    saygılar

    FİLİNTALAR GRUBU
    AA S410 fac extra 5.5 mm + Hawke 8x32-56 30 mm,
    AA TX 200 5.5 mm hc +bushnell 4x12-40,
    Diana Mod 54 5.5 mm +bushnell 6x18-50,
    ve diğer yaylılar

  • Bahadır tekrar hayırlı olsun.Çok güzel ve klasik(65 Ford Mustang gibi) bir tüfek aldın.Bu silahın modası hiç geçmez.Yabancı bir foruma benim silahın resmini ve 50 metre grupmanını koymuştum.Adamın biri aynen şunları yazdı.


    "just a word of advise.....................DON'T sell it. work more, mow the nieghbors yard, clean bathrooms, dig ditches, or clean out ces pools. but never sell it lol.
    cheers"
    Şöyle diyor:
    Sana tek tavsiyem lütfen silahını satma.Daha çok çalış, komşunun bahçesini,banyosunu temizle,bulaşıkçılık yap,havuz temizle ama sakın satma....


    Bence sende ileride başka havalı silah alsanda bu silahı mutlaka elinde tut.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • ;şrofls;. Taylan bey, biliyorsunuz ben de sizin gibi alışkanlıklarımı kolay terkedemeyenlerdenim, Allah bunun satışından gelecek paraya muhtaç etmez ise, asla satmamam gerektiğini anladım... Tabii tüp gibi şeylere bağımlılık gözümü epey korkuttu ama, tesislerimizi kurup, kompresörümüzü de kurunca artık sıkıntı çıkaracak bir durum kalmayacak... Bu arada bu buluşmalardan dönünce sizde de temiz hava çarpması oluyormu??? ben az önce uyandım da ;şrofls;.

    FİLİNTALAR GRUBU


    «Her kim atıcılığı öğrenir de sonra terk ederse, bizden değildir.»

  • Tüp , vs hava dolum kısmı benimde ilk başlarda gözümü çok korkutmuştu ama zamanla hepsi için bir çözüm bulunuyor.
    Atış dönüşü Recep İvedik'e gittik.Bende uyku falan kalmadı. ;kihhik,

    FİLİNTALAR GRUBU

  • hayırlısı olsun güle güle kullanın.çok güzel bir seçim yapmışsınız.kazasız atışlar dilerim.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Air Arms S410 SL XTRA FAC .22+Walther 8-32X56
    [size=12]Röhm Twinmaster Match .177
    6lt. 300 bar Drager Tüp
    3lt. 300 bar Faber tüp