Akıncılar Takımı 28 Şubat 2010 İlk akın buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Biz Türkler mümkünü ihmal eder imkansızı başarırız.
    ‘‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim.’’
    «Her kim atıcılığı öğre­nir de sonra terk ederse bizden değildir.»

  • Grubumuz şimdilik dört kişi inşaallah bu sayı zamanla artar. Bizim için önemli olan yarım elmanın bir elmadan büyük olduğunu algılayabilen arkadaşlarla beraber olmak. Kardeşlerimizin sayısı az olsada mert olmaları yeterli.

    tebrikler.grubunuz hayırlı olsun.ama 4 kişiyiz şimdilik demeyin isterseniz (allah bereket versin.sayınızı çoğaltsın inş.).onu bulamayanlarda var.(mesela ben) ;,;- ;,;- ;,;-

  • tebrikler.grubunuz hayırlı olsun.ama 4 kişiyiz şimdilik demeyin isterseniz.onu bulamayanlarda var.(mesela ben)


    Abi bende Sivas'lıyım gel İstanbul'a sana memleketin soğuğunu aratmam. Bu alanda bizim memleket kadar soğuk. #hims

  • Güzel buluşma olmuş hava nın soğukluğunu resimleriniz ısıtıyor.
    havalar bir ısınsın katılım artacaktır.
    :)

    Gamo Hunter 440 4,5 mm
    Gamo cfx 4,5 mm Tasco 3- 9 *40
    Benjamin Discovery 5,5 mm Nikula 6-24*50

  • tebrikler.grubunuz hayırlı olsun.ama 4 kişiyiz şimdilik demeyin isterseniz (allah bereket versin.sayınızı çoğaltsın inş.).onu bulamayanlarda var.(mesela ben) ;,;- ;,;- ;,;-

    abı sen hala bulamadınmı kımseyı ya.okadar konu baslıgı fılan actın bayada kısı vardı.bız senı buraya davet edıyoruz bıgun beklerız istanbula yalnız okadar sılahı nasıl getırırsın onu bılemıcem ;lol;

  • İnşaallah bir daha ki buluşmaya Mustafa herzaman başımızın üzerinde yerin var. Sana da teşekkürler Muhammed arkadaşlar seni çok sevmişler.

    teşekkürler kardeşim.amacımız dünyada dereceye girip sayılı sniper lardan olmak değil zaten.şu edindiğiniz dostluklar herşeye değer.bizlere düşen bu hobiyi geliştirip insanların birbirilerine zarar vermeden güzel zaman geçirip silah tutkusunu doyasıya yaşamasıdır.tekrar hayırlı olsun. :D :D :D

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen akgul ().

  • Güzel buluşma olmuş hava nın soğukluğunu resimleriniz ısıtıyor.
    havalar bir ısınsın katılım artacaktır.
    :)


    Bizim kapımız, kendini bilen, seviyeli bütün havalısilah severlere açık. İnşaallah bizim gibi düşünen arkadaşları etkinliklerimize bekliyoruz.

  • abı sen hala bulamadınmı kımseyı ya.okadar konu baslıgı fılan actın bayada kısı vardı.bız senı buraya davet edıyoruz bıgun beklerız istanbula yalnız okadar sılahı nasıl getırırsın onu bılemıcem ;lol;

    davetin için teşekkürler ÇAÇA kardeşim.şeref verir. başımız üstüne.kimbilir bigün yolumuz düşer çıkar geliriz.yada sizin yolunuz düşer biz ağırlarız.silahlarada gelince veririm kargoya benim arkamadan gelir. ;,;- .birilerini bulma konusundada gelişmeler var.hatta yer bile buldum.sivas avcılar kulübüde destek vereceğini söyledi.sadece kesinleşmeden paylaşmak istemedim.saygılar.

  • ınsallah en kısa zamanda sızınde bulusma fotograflarınızı goruruz burada.bu arada akıncılar grubu maxustad sıvaslı belkı gelırız onunla

    bende diyorum Maxustad'ı nerden çıkarıcam diye. ;,;- .işin şaka tarafı bu tabikide.Maxustad memelekete geldiğinde tanışmak isterim.belki atışada gideriz.senide beklerim tabiki.

  • bende diyorum Maxustad'ı nerden çıkarıcam diye. ;,;- .işin şaka tarafı bu tabikide.Maxustad memelekete geldiğinde tanışmak isterim.belki atışada gideriz.senide beklerim tabiki.

    oh valla buldun abı hemsehrını hemen ozel davetler fılan bızede kenardan bı davet ayıp olmasın dıye ;tese;kkur;şrofls;.

  • ;,;-

    oh valla buldun abı hemsehrını hemen ozel davetler fılan bızede kenardan bı davet ayıp olmasın dıye ;tese;kkur ;şrofls;.

    ;,;- ;,;- ;,;-

  • Sivas'a senelerdir gidemiyorum, bir gün nasip olursa tekrar geleceğim memleketime. İnşaallah o gün tanışırız akgül'le.

    inş kardeşim.buyur gel başımız üstüne.tanışmaktanda ağırlamaktanda şeref duyarım.

  • [quote='h-a-k-a-n-',index.php?page=Thread&postID=124718#post124718]
    Hakan aslında siz Bülent abiyle sohbet edemediniz oda senin kafada bir insan keşke daha fazla vaktimiz olsaydı da biraz muhabbet etseydiniz.



    ya aslında anlasılamıcak ınsan yoktur. herzaman orta yollu ve ıtıdallı olarak her ınsanla dıyalok kurmak gerekıyor. on yargılı olmamalı.ılk akında gordugum kadarı ıle butun katılımcılar cok olgun tarz sahıbı .


    ben herkezle anlasırım :)

  • Alıntı sahibi "maxustad"
    Sivas'a senelerdir gidemiyorum, bir gün nasip olursa tekrar geleceğim memleketime. İnşaallah o gün tanışırız akgül'le.
    inş kardeşim.buyur gel başımız üstüne.tanışmaktanda ağırlamaktanda şeref duyarım.


    Estağfurullah o şeref bana ait. Hassasiyetlerimiz ortak olduktan sonra gerisi teferruat olur gardaşım.


  • Estağfurullah o şeref bana ait. Hassasiyetlerimiz ortak olduktan sonra gerisi teferruat olur gardaşım.

    tabiki GARDAŞIM.(bu sözü duymak ne güzel) :D