Tüfegimde Güç Çok Düşük

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Aldığın parça sizin silahına ait değil ve civatadan falan da bahsettiğine göre bu parçayı satan kişi de havalı tüfek dünyasını 10 yıl gibi bir süre geriden takip ediyor.


    Hamzaali'nin işaretlediği yeri gözle muayene et. O parça senin piston keçen. Bir yerinde kesik, yırtık, çatlak gibi birşey görmediğin sürece problemin oradan kaynaklanmıyor demektir.


    Bu arada bir de silahının sıfırlamasını kontrol et. Sıfırlaman bozulmuşsa şişeyi kenarından vuruyor ve o yüzden kıramıyor olabilirsin.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Kral firmasının servis bölümü bence çok iyi garantisi bitmişse bile ücretsiz yapıyorlar. sadece kargo parasını sen karşıla, şikayetlerini içine yaz yeter. yeni nesil taktıkları yaylar çok kuvvetli.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • kardeş bende de kral magnum 5,5 var ben bir kaç kez yay değiştirdim. tüfek önceleri şişeleri paramparça ederken pet şişeye çarpıp geri döner oldu. yaya bakıyorum sağlam. pistonu çıkardım baktım pistonun ön kısımında keçe olduğunu yeni öğrendiğim parçanın parçalanmış olduğunu gördüm yay mekanızmayı bıraktığı zaman havanın bir kısmı peletle çıkyor bir kısmı da keçeden sızıyor. o yüzden performans düşüyor. fabrikaya bugün telefon açtım keçe istedim gelecek kargoya verdiler iki gün içinde elime ulaşır ve takarım. söküp takması basit yalnız sökerken neyi nerden nasıl çıkardığına dikkat et. tekrar etkili atış yapmak istiyorum. herhalde sende aynı kanaattesin. hayırlı günler selametle kal.