crosman 1077

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • crosman 1077 kullanan veya bilgisi olan değerli forum üyelerinden bigi almak istiyorum.crosman 1077 almak istiyorum acaba etkili menzili nedir.max. kaç metreden şişe kırabiliyor.şimdiden teşekkürler.

  • şişe kırmaya hiç atmadım fakat etkili 20 - 25 m pellet e göre değişir. bundan sonra hem darbe gücü hem de merminin hedef kabiliyeti değişiyor. doldur kır at veya pompala kur at gibi şeylerle uğraşmıyorsun. pcp kadar pahalı da değil. ucuza pcp keyfi yaşatacak bir silah. ilk silahın olacaksa şiddetle tavsiye ederim. 1 şarjör 12 pellet alır ve her tetikte doldurma ile uğraşmadan sıkarsın.yanında yedeği de vardır. 12 taneyi attıktan sonra hemen diğerini takıp atışa devam edersin. yani aralıksız 24 tane atmak büyük keyif doğrusu.1 tüp ile etkili 48 atış yapasın. yani 4 şarjör. bazı marka tüplerde 60 a çıktığı oluyor. ben halen kullanmayı sürdürüyorum. eğer bir silah daha alacak olsam bundan sonrası için PCP olur diye düşünüyorum. kırma veya pompa sistemliler kötü diye bir düşünce oluşmasın kafanda. renkler ve zevkler tartışılmaz.

    crosman 1077