HATSAN at44 LONG MU YOKSA ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamun aleyküm arkadaslar bir pcp silah hevesidiir basladı baslamasına ama kafam bu gıdısle cok karısmaya basladı forumlardakı yorumlardan okudugum kadarıyla AirArms - S410 SL XTRA almaya karar verdım. ve bugun bir meraktır birde silahcıları gezeyım dedım ve gıtmıs oldugum sılahcıya sordum sorusturdum onunda yorumlarını dınledım ve Adam:AirArms - S410 SL XTRA ya dunyanın parasını vermektense HATSAN at44 LONG al hem bu sılah ondan daha kuvvetlıdır dıye bır yorumda bulundu.Asıl sorum şudur ki: HATSAN at44 LONG ile aynı internette AirArms - S410 SL XTRA nın videolarında oldugu gibi 100-120 metre gıbı mesafelerde noktasal atıslar yapabılırmıyım


  • paran yetiyorsa haliyle iyi olanı al aa410.bende long vardı wx ile değiştirdim.evet güçlü ama ayarsız güçlü.tüpü büyük olmasına rağmen wx kadar stabil atış yapmıyordu.

    S410

  • arsında tabiki kalite farkı var at44 long yaban atılır gıbı degıl alanlar suan cok memnun crono sonuclarıda cok ıyı stabil sayılır

    airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight


    B RH +



  • [Resim Engellendi: http://img52.imageshack.us/img52/8052/assc.png]


    bunlar MASTER Akif abinin AT44 long ile yaptığı ölçümlerdir.

  • Arkadaslar at44 wx10 a at 44 long'un tupunu taksak nasıl olur stabil atıs sayımızı artırabilirmiyiz,tupler standarttır herhalde degilmi .