Teşekürler Abidin hocam inşallah birgün o da
olur
yeditepeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sayin HPl mazeme maliyeti çok düşük ama dediğim gibi zaman sıkıntısı var
-
Saolun teşekürler ..aslında meslek icabı bakildiginda genel anlamda diğer yaptığımiz işlerin yanında moderator çalışması basit ve angarya bir is
-
Sagol Metehan işlerden vakit bulursak böyle degerlendiriyoruz
-
Bugun biraz vakit bulunca torna tezgahinda konik 6 odacikli aliminyum mazeme ve siyah firin boya sonucu yaptigim calisma oldukca basarili oldu tufekdeki atis sesini neredeyse tamemen kesti buyrun....
-
iltifatin için teşekürler Ali tekin kardeşim ben parçayı cnc ye bağlayıp isliyorum asil senin ve senin gibi tüfekler konusunda usta arkadaslarin emeklerine saglik
-
hocam ahşap konusunda çok deneyimli değilim ama tecrübe ettiğim kadarıyla ne kadar ince kum finiş geçerseniz kundağın damarları bir o kadar ortaya cikiyor
-
Ahşap kundakta cizik varsa 200 kumdan başlayarak 400-600-800-1000 kuma kadar zimparaladiktan sonra aktarlarda 8-10 liraya alabileceginiz keten tohumu yağı kullanin iyi bir sonuç elde edersiniz
-
tesekurler hocam eloksal kaplama değil sadece görüntü amaçlı boyandı alüminyum dışındaki demir çelik vs metalleri orjinal silah boyası ile kapliyoruz ayrıca çalıştığım firmada krom nikel kaplama, kaliteli fırın boyada mevcut
-
Tesekurler Abidin hocam aslında amatörce derken kendi yaptığımı kastetmemistim
-
Parça kaliteli alüminyumdan yapılmış ve orjinal parçanin dezavantajları gözetilerek bir kısım iyileştirmeye gidilmiştir ve ölçüler hassatir
-
Degerli hobidaslarla tanismama vesile olan cnc frezede kisa sure icinde yaptigim Daystate Airwolf valf baglanti parcasi. Siyah olan orjinal parca mavi renkteki kendi yaptigim aliminyum olan amatorce yapilmis bir calisma.
-
Güzel grupman nerdeyse tek delik elinize saglik
-
olayin ne olduğunu tam çözemedin ama kendi matigima Gore çekicin vuruş noktasini iç kısmına yaylı pim koyarak ordaki darbeyi apsorbe edebilir bu uygulama sağlıklı olur yaylı pimin arka kısmına seduskur koyarak baskı ayarı dengelenebilir tabiki benimki sadece bir öngörü inşallah yakın zamanda pratikte denerim
-
-
Elinize sağlık yaptığınız çalışma çok iş egormus bu çekiç zipmama izleyiciyi biraz açıklar mısınız bu uygulama bütün pcp marka modelleri icin geçerli olabilir mi? Rogulatorlu veya regulatorsuz ve birde yaptığınız parçanın resmi varsa eklermisiniz
-
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Paranızın yandığına üzüldüm. Ürünün neredeyse yarım asırlık olduğunu ispat edip paranızı almayı denemediniz mi?
hocam dediğim gibi hobide tecrübeli değildim olayında çok ustune dusmedim hani.. ben işin acemisiyim bunu satan vatandaş sattıgi ürünün ne olduğunu bilmiyormu
-
Geçmiş olsun aynı sorun benimde başıma geldi hobide daha yeniyken adanadaki büyük bir av bayii bana az kullanılmış diye bana göre 30 başka bir arkadaşa gorede 33 yıllık Kenan evren zamanından kalma bir scuba tüp gönderdi ben sizin gibi paramida alamadım 380 lira çöp oldu gitti
-
istanbul topkapida habas var orası tüp testini 60-70 tl ye yapıyor bilginize
-
hayirli günlerde kullanın evanixler pek bilindik silahlar değil test atışlarınizi bekliyoruz bende de windiycity var yıllardır zevkle kullanıyorum ve çok memnunum