Merhaba arkadaşlar hatsan türkbull tüfeğim var tüfekten çok menunum fakat dürbünle birlikte aşırı ağır oluyor tüpü karbonfiber tüp ile değiştirilebirmi fabrikaya bir kez sormuştum fakat olumsuz yanıt anldım kendi imkanlarımla nasıl yapabilrim hangi tüpler uyar yapan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Yamaha tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Var öyle çeviriciler, ben kullanıyorum. Pompanın ucunda bir dolum ucu sabit duruyor, adaptör parçanın dişi tarafına diğer dolum ucu takılıyor, adaptörün erkek tarafı da pompadaki dolum ucuna takılıyor. Bunlar kutudan çıkmaz, çok da kolay bulunmuyor. Ben sanırım birkaç yıl önce Halil Av'dan almıştım. Satıcılara sormanız lazım.
selam teşekkürler hocam araştırıcam satana denk gelirseniz bana linkini atarmısınız
-
Merhaba arkadaşlar;
Benim hatsan türkbull tüfeğim var dolum ucu eski tip olanlardan fakat hatsanın yeni model tüfeklerinden Factor RC almak istiyorum dolum uçları fakrlı gibi görünüyor ben pompa ile dolum yapıyorum pompadaki ucunu değiştirmeden doldurabileceğim herhangibir çevirici falan varmı kutusundan çıkıyormu 2 ci sorum da reximax tüfeklerdende kafama takılan bir iki model var fakat onlarında uçları yine farklı kısacası tek bir pompa ile uç değiştirmeden birkaç model tüfeğe nasıl hava basabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Ormanlara giriş yasaklandı . 15 ekime kadar yasak olması lazım . Göze alırım derseniz orası başka. Bu arada bugün aydos ormanında yangın çıktı yasak daha sıkı olucaktır .polis tomalarla bekliyor .
hadi ya
çok yazık bende yakacıkta oturuyorum haberim yoktu bugün çok fazla helikopter uçak sesi vardı belki södürmeye gidiyolardı.Başka bildiğin boş bir arazi varmı yakınlarda anadolu yakasında yada uzaklarda da olur artık atış yapacak yer yok ya.
-
Teşekkürler. Gitmeyi düşünüyordum ama nasip değilmiş. Önerebileceğiniz bir yer var mı Aydos'ta falan? Açıkçası Ömerli'ye kadar gitmek istemiyorum.
Selam hocam ömerliye daha önce pcp ile atışa gitmedim nasıl oralar rahatmı sorun çıkarmı acaba boş sakin yer olurmu.
-
Aydostaki poligon kapandı geçen sene poligonun olduğu tarafta pcp ile atış yaptık fakat o civarda insanlar arabaları çekip içki içiyorlar birileri gelip bizi şikayet etmeye falan kalktı cinslik çıkardılar rahat atış yapamadık iç kısımlara yıllar önce araba ile gitmiştik fakat çok uzun zaman oldu 15 yıl kadar önce nerden gittik hatırlamıyorum bile 1,2 hafta içinde arkadaşla yine atışa gideceğiz bizde yer arıyoruz istanbul anadolu yakasında pcp ile özellikle uzun mesafelere atış yapabileceğimiz bir yer varmı bilen bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim.
-
500 yıl önce berattayı bırak silahın s si bile yoktur.
Konu eski ama denk geldim googla beretta kuruluş tarihi yazınca çıkıyor;
Fabbrica d'Armi Pietro Beretta: Venedikli silah yapımcısı Maestro Bartolomeo Beretta tarafından 1526'da kurulmuş dünyanın en eski ve en büyük silah fabrikalarından biri.
-
Hocam Türkbul'un kurma kolu çok geride bu nedenle yanağınızı tüfeğin kurma kolu olan tarafına dayadığınızda kol yüzünüze çarpar diye tahmin ediyorum. Tabi en net bilgiyi bu tüfeğe sahip olan arkadaşlar verebilir.
hocam tüfek bende var az önce denedim kurma kolu çenene çarpıyo kolu geri çekerek test ettim tam çenene geliyo kurma kolunu sökmedim takması sıkıntı olabilir ki sökersen nasıl kuracaksın şarjörü koyarken önce çekip kurman lazım ancak kısaltabilrsin ama bence şöyle yap illa bu tüfeği istiyorum diyosan dipçiğini uzatırsın tahmini 5-10 cm uzatırsan kurma kolu yüzüne çarpmaz orjinal yanaklığıylada idare eder bir şekilde kullanırsın iş görür yani ama ben modifiyeden anlıyorum diyosan yanalıkta yap bitane derim yinede solaksan belki barrage senin için daha uygun olur diye düşünüyorum dipçiği uzatınca tüfeğin bulpup oluşununda pek bi espirisi kalmıyo.
-
Valla hocam ben silahı çok beğendim. Solağım. Alacağım tüfeği bi modifikasyon yapıcaz artık sol elle kullanmak için. tornada falan takılırız bi kaç hafta

yapılabilir ya zaten yanaklık olan kısmın içi pikatini ray oraya monte edersin başka bi yanaklık uydurursun kurma kolunuda kısaltırsın olur bence yada dipçiği biraz daha uzatırsın

-
Merhaba arkadaşlar. Türkbull'u sol elle kullanan var mı?
selam hocam solak değilim ama öylesine denemiştim yanaklık çok rahatsız ediyo kurma koluda azına falan çarpabilir yani rahat değildi sıkmadım hiç
-
takılıyor ucuna bir aparat alıyosun aksu da vardı 85 tl falan sonra istediğini tak ama bende otomatik kurma yapmadı söktüm hatsana gönderirsen hava ayarı yapıyolarmış satıcı söylemişti aparat bulamazsan moderatörle beraber satabilrim bilgin olsun
-
ne istiyosun hocam sete fiyat
-
ben bilgilendirme amaçlı yazdım yazımı mutlaka denemek isteyen olacaktır diye gereksiz bir hareket yani zaten tufek yeterince güçlü.
-
tabiki çok seviyorum tüfeği zaten beğendiğim bir tüfek ama uğraşmak istemedim açıkçası hediye ettim arkadaşa o dediğinizi yapıp kullanacaktı vakit bulamadı yatıyo tüfek hala
asmış duvara görsel yapmış 
-
yabancı bi adam var youtube da amerikalı almış bitane bullmaster tuning edicem dedi yazıştık bakalım video çekmesini istedim uğraşıyo bu işlerle tetik içinde tuning yapacağını söylüyor.
-
selam hocam tetiğe de tuning yapabilyosun internette gördüm ben tetiği çok sorun etmiyorumda güç arttırma olayını çözen oldumu acaba onu merak ediyorum
-
tüfeğin namlusunu kontrol et kardeş sağa sola oynuyormu genelde bu sorun oluyo sallanıyorsa tonavidayla sık sıkılaştır.
-
mod 135 qe baya kaliteli olmuş aldım kullandım fakat sattım gücü mod 125 sniper e göre düşük geldi bana ama vuruşları daha hassastı
-
güç isterseniz tabiki hatsan hercüles
-
hatsan türkbull çok eğlenceli tavisye ederim