s_mail adlı kullanıcının mesajları

    youtube'da dolanırken gördüm. 2 adet hatsan galatian videosu var mış. Buyrun izleyelim.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Biliyorum sitede başka Van'lı hemşehrim yok. :)
    Ama geçenlerde bir av bayiden bir adet pcp satılmıştı. umarım bu siteye takılıyordur. Bilgi birikiminden yararlanmak isterim.





    not: herhalde yanlış yere yazdım.


    Aynen size katılıyorum, ben PCP tadını alan biriyim Ankara da yaşayan biri olarak AAS410 1100 fps (16 grain ) silahımı sattım yaylıya geçtim imzamdaki yaylı.



    yukarıdaki cümlenizdeki her kelimeye destek veririm.

    :thumbup: :thumbup:
    28 yaşında olmama rağmen halen ailem ile yaşadığımdan dolayı onlara bağlıyım. Yaylıyı bile zor kabul ettiler pcp için 600 tl gibi ve araç gereçleri ile 1000tl veremem. bizimkiler sorun çıkartır. Gerçi teleskop ilanı verdim. Teleskobumu satarsam mod 125 sniperi da satarım o zaman pcpye geçerim scuba tüpte dalmakta kullanırım. daha yüzmeyi öğrenmeden dalacam :D

    Şu pcplerin dolum sorunu olmazsa (Van'da yaşıyorum) satıp pcpye geçerdim ama bir kutu peleti bir günde bitiren benim gibi bir insan için pcp nin ekstraları altından ekonomik olarak kalkamam herhalde.

    Merhaba arkadaşlar ikinci el almış olduğum hatsan mod 125 sniper için dampa ayak düşünüyorum ama kararsızım dampa şart tamam ama hangisi. yatagun dampa kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba. bir yerde okumuştum adam memnun değildi. sportmatch öneriyordu. arada 2 kat fiyat farkı var değer mi değmez mi. Teşekkürler.


    Özkan...

    aynen hepsini 4 saniyenin altında gördüm ama bunu 30 saniye baktım zor gördüm fena kamofile etmiş kendini :)

    arkadaşlar beynimin sağ ve sol lobu yer değiştirdi hala bulamadım. sol altta bir şey yok ki?

    Onu kontrol edebilmeniz için biraz güçlü bir yapıya sahip olmalısınız. Diğer
    yandan Mod 125′e hakim olabilmek için biraz çaba ve zaman harcamalısınız


    Bu kısma katılmıyorum, yaylı tüfek de ne kadar serbest kullanım varsa isabet o derece iyidir , silahı sıkı sıkıya tutarsanız, doğrusal değil de tuttugunuz yana doğru haraket meyilinde olacaktır, yıllardır kullanırım daha sıkı sıkıya tutup da isabet kaydedttimi bilmem ve mod 125 le 80/100 metrede 7/10 isabet kaydederim her zaman , buda doğrusal hareket etmesine musade etmemden kaynaklı.


    Youtube de bu konu hakkında video vardı , yaylı tüfek kullanımı hakkında, bulabilirsem paylaşırım.

    videoyu paylaşırsan sevinirim. Ben daha 2 haftalık kullanıcıyım ve 20 metreden teneke bile zor vuruyorum. Silahı çok sıkı kavrıyorum ama nafile. bu hafta sonu dürbünü söküp arpacık atışı yapmayı düşünüyorum.