karamurat adlı kullanıcının mesajları

    Çok güzel yazı, diğer yazlılarınızıda kimisini keyifle kimisini hüzünle okudum. Bende İslam geçince bir iki kelam etme isteği duydum

    Nedir bu islam dinin çektiği çile anlamadım. Her türlü pisliğe alet edilemesinden son derece rahatsızım.

    - Cin çıkartıcaz, büyü bozcaz deyip kadın erkek ayırt etmeden üflediler fuhuşa alet ettiler,

    - Kuran-ı Kerim , dua öğreticez dediler kız erkek çocuk demeden böyle bir pisliğe alet ettiler.

    - Muta dediler, zinaya alet ettiler.

    - Falanca filanca dış ülkede kurban, kuyu, yardım, yemek vs dediler paraları cep yaptılar hırsızlığa alet ettiler.

    - Adamcılık yapıp sen bizim tarikattansın seni şuraya işe sokucaz deyip himmet aldılar gaspa alet ettiler.

    - Sen bizim tarikattansın bu ihaleyi sana veriyoruz ayağı ihaleye fesat karıştırmaya alet ettiler.

    Say babam say pisliklerini.

    3 gün gazete okuyun bu ve bunun benzeri birçok mide bulandırıcı , sinir bozucu haberlerle karşılacaksınız. Bunları yapanların İslam dini ile ne alakası olabilir, sahte giyimleri ve sahte görünümleri dışında. Ama bunları yapan adamlar, Atatürk’e saydırmaya ahkam kesmeye sıra geldimi mangalda kül bırakmazlar.


    Şu İslam dinini bi serbest bırakın!

    Çok güzel bir takım kurmuşsunuz alması bir dert satması bir dert. Yukarda bir arkadaş Airarmsı satması zor demiş katılıyorum eski yıllarda çok tutulan bir silahtı o kadar çok marka model çıktıki gerçekten hepsinin pazar payları daraldı. Anladığım kadarıyla fazla honiyede zaman ayıramıyacaksınız. Ben olsam daystate air ranger tutar elimde güçlü isabetli bir silah bırakırdım.

    Yaklaşık 10 yıl evvel bir hidrolik bir projede yaşlı bir Alman ile çalışmıştım. Laf açtı anlatmaya başladı gençliğinde milli takımda olduğunu, bu namludan doldurmalı silahlarla atış müsabakalarına gittiğini anlatmıştı. Hatta Rus’lar çok başarılıydı ama atış öncesi Rus’ların alkol alarak atış yaptıklarını anlatmıştı. Alkol alınca daha rahat nefes kontolü yapıyorlarmış ve titremeyi azaltıyorlar diye söylemişti. Şimdi O Alman arkadaş sordum emekli olmuş. Muhtemelen o müsabakalar 30-40 tıl evvelde vardı.

    Şefim 580 cc tüplü bir PCP ile 150 den fazla atış sağlarsınız 15-18 civarı Gr. Pelletler ile.Ekstra hava odacığı olan bir PCP de bu adet yükselir. Ben FXMaverick kullanıyorum 60 barda 920 FPS ortalama ile 250 bardan 60 bara her 18 atışta 10 bar hava gidiyor. 250-60= 190 bar 19 kere 18 atış yapar 342 atış.Akşamdan pompa ile basar sabahıda atış yaparsın. PCP lerde çok daha kaliteli optik kullanabilir isabeti net görebilirsiniz.

    Atış sayısı benim tahminimden çok fazla fxde ben cricket ile maximum 80-90 atış nova ile de maksimum 120-150 arası atış yaparım. Fx çok çok fazlaymış atış sayısında.

    Ben mod 125 kullandım optima 3x9-32 ile çok uzun süre dampa falan kullanmadım. Sürekli dürbün ayakları gevşiyordu. Sonra o tüfeği arkadaşım aldı, o bir süre kullandı. Sonra oda başka bir arkadaşa satmış oda çok uzun süre kullandı. 3. Sahibinde sadece artikılın açısı kaymıştı. Bence imkanınız varsa pcp alın, hem güçlü, hem isabetli, hem konforlu. Herkesin tercihi mutlaka farklıdır ama zoraki ultra bile benim gözümde yaylı tüfeklerden daha iyi.

    Ben kral’ dan 6-7 tane silah aldım arkadaşlarım için çıkan problemler ile ilgilendiler. Hatta sonrasında bana bir tane hammerli firefox tüfek geldi bozuktu, keçe talep ettim uyarsa diye bana ücretsiz keçe göndermişlerdi.