Eğer elinizdeki tüfeği uzun vadede kullanmak istiyorsanız ve imkanınız varsa yaptırın.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Zoraki ultra taşıma kolaylığı, isabeti, hava tüpüne ihtiyaç olmaması, hafifliği sessizliği vs avantajlarıyla benim genelde tercih ettiğim ürün. Şehir dışında nereye gidersem gideyim götürürüm yanımda. Diğer havalılar köydeki evde ama zoraki sürekli benimle.
-
Bende Nova var onda uygulamayı düşünüyorum elim varırsa.
-
Siz dürbün önemli demişsiniz bende saçmanın önemini vurgulamak istiyorum saçmada çok ama çom farkediyor kendimce iyiki bu jsb 18.13 grain saçmalar imal edilmiş diyorum.
-
Bende elimden gldiğince foruma girmeye yazmaya gerektiğinde tecrübelerimizi paylaşmaya çalışıyorum hayırlısı olur inşallah.
-
Çok çok iyi, zaman zaman arkadaşlarla konuşuyorum veya okuyorum kimisi hatsan regülatörleri iyi diyor kimisi kötü diyor herhalde regülatör işinde de standart yok.
-
Daha düşük basınçlarda da dene bence 120-150 arası hızı ölç oralardaki hız nasıl? 190-220 barlar bence yüksek değerler.
-
1800 psi olan idealdir diye düşünüyorum ama yinede araştırın
-
Yalnız bir taraf m18x1.5 ama diğer taraf gaz diş sanırım oraya bi adaptör yada redüksiyon tarzı bişey olmadan olmaz diye düşünüyorum. M18x1.5 ile tüpe regülatörü takacaksınız o olurda sonra tüfeğe nasıl takacaksınIz? Birde basınç değerini iyi seçin.
-
Bende kral breakerı öneririm burda
-
Gönder fabrikaya kendin halledemzsen, boşuna zaman kaybetme.
-
Webley Raider’dan herkes memnun fakat artık 2. El ilanlarını bile görmüyoruz.
-
Ben bi kere sipariş verdim ama bu şekilde değil opensight kutuyu açtım şok oldum. Bi plastik lazer geldi tek aç kapa anahtarı var kırmıZı bir ışık yanıyor. Bütün ayar vidaları sadece şeklen pres baskı olarak var sonra iade ettim. Gelir beğenmezseniz iade edersiniz fiyat uygun
-
Ben ilk defa görüyorum çok güzel birşeymiş.
-
Ben bi ara eBay’ de görmüştüm 100 küsür $ dı sanki yanlış hatırlamıyorsam.
-
Arkadaş o dürbğnde netlik sorunu var demiş fiyat farkı çok yoksa vector optic dürbünler oldukça iyi tercih edebilirsin
-
Dampa ayak ile uğraşma bence pcp al, kesin çözüm istersen,
-
Dürbünü çok iyi monte ettin dediğin gibi zerre oynamıyor diyelim, bu sefer iç mercekler dağılacaktır. O darbe titreşim salınım vs bu sefer dürbünün içinde olacaktır.
-
Hatsan Hercül var oda ağır muhtemlen big max dan de ağırdır.
-
Beni gördüğüm kadarıyla bigmax x tavsiye ediliyor