silentships adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba takas düşünürsenizkonuşalım kral np04 otomatik ile. hangi şehirdesiniz hocam

    Hocam bende de at44 long var np04 bakıyordum, eğer turkishwarior ilgilenmezse ben takas yapabilirim tabi sizde düşünürseniz, Osman Yetkin ben Çarşamba Samsun 0544 358 55 77

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    benim kafam en çok şuna takılıyor, bundan yapabilirim aslında, çokda zor bir şeye benzemiyor.

    itfaye bölge amirliğinde dolum yapıyorlar Emre bey kardeşim, işin kötüsüde ücret almıyorlar, ya rica etmeniz gerekiyor, yada tanış bir arkadaşınız varsa çalışan o yardımcı olacak..

    barrage ı pompa ilen kullanabilen var mı acaba? scuba imkanım yok ama barrage almak istiyorum sizce pompa ile olur mu?

    bende hem tüp var hemde pompa, genelde barrage marka tüfeğimide pompa ile dolum yapıyorum, bir gün öncesinden yavaş yavaş dolduruyorum, çünkü 250 bar çok yüksek bir basınç ve hemen ısınıyor, 50 pompada bir 5 dakika bekletiyorum

    1 haftdır yeni aldğım kral puncher breaker w mega yı hatsan pompa ile 100 bardan 200E 2şer dklık 2 pompalama ile ulaştırıyorum....


    Sayın m.çakıcı şahsi fikrim arkadaşlarnız dolum aparatını tüfeğe tam takakamamıtır. bende de oldu. pomp ile dolum o kadar zor bişey değil.


    optma 3x9-40e işinizi görür. 350 tl civarında

    ne yaptınız efendim optima dürbüne okadar para vermediniz inşallah, taş çatlasa 150-160tl bahsi geçen dürbün, saygılar..

    Helal olsun çocuğa, güzel tanıtıyor, güler yüz, akıcı konuşma,küçük şakalaşmalar, valla tebrik ettim..


    Namlu konusunda gelişmelerden bahsetmedi ama biz üretiyoruz dedi, demekki 2017 de de kendi üretimlerine devam edecekler.

    Bugüne kadar İdris bey ile hiç karşılaşmam olmadı ama bir çok defa telefon da görüştüm, insanlık hali, olurda hatalarımız olabilir, eğer İdris beyden doğan bir hata ise bahsettiğiniz ücretleri ben seve seve karşılamaya razıyım.


    Böyle bir durumla karşılaştığınız için üzüldüm, geçmiş olsun, Saygılar..


    Osman Yetkin.

    bazı arkadaşlar dünyanın dönüş hızında takılmış sanırım, bilmiyorum doğrumu yaptım yanlış mı yaptım aklınıza bunu takarak ama madem okadar kafa takıldı konuyu biraz daha açayım :)


    hedefin uzaklığından çok merminin uçuş yani havada kalma süresi önemlidir.


    Havadaki nem, yükseklik, sıcaklık, rüzgâr, toz taneleri ve hele birde bu süreyi 5 saniyenin üzerinde düşünecek olursak, coriolis (koryolis) etkisi yani dünyanın kendi çevresindeki dönüşü bile oyuna dahil olur..


    eğer birde hedef sabit değilse, hedef ile merminin kavuşacağı yere atmanız gerekir..

    kral namluları hatsanın namlularına göre daha geniş çaplı, hatsanın LW namlusuda standart namlusuda birbirine ya çok yakın yada aynı..


    kralın yaptığı pcpler, namlu daha geniş çaplı olmasından dolayı daha hızlı pelleti çıkarıyor buda atış sayısına etki ediyor,arttırıyor. hatsandada daha dar çaplı olmasından pelletin daha fazla güce ihtiyacı olur, buda atış sayısını düşürüyor..


    tabi bu bahsettiğimiz değerler "onda bir, onda iki" gibi değerler.. grupman olarak bakarsakta kralın yaptığı 5cm çaplı grupmanı, hatsan 4 cm e anca düşürür. fakat hatsanda atış sayısı kalmaz,kral atışlara devam eder.


    aslını sorarsanız bu kıyaslama yapmanın bile doğru olmadığını düşünüyorum.. çünkü her iki markada birbirleri ile yarış telaşında değiller, amaçları kendi alanlarında en iyi tüfeği çıkarmak, bence her ikiside gayet bu konuda başarılılar..


    fabrikada, üretimde, kargoda oluşabilecek hataları göz ardı ederek bunları düşünelim lütfen, insanız herkezin hataları olabilir.. önemli olan bu hatalardan dönebilmek..


    herkezin ihtiyacı, isteği, amacı farklı, herkezin istediğini yapacak tek bir tüfekde malesef yok..


    Saygılarımla..

    Gaz pistonu tüfeğin gücünü arttırmaz hatta bir miktar güç düşebilirde,


    Elinde olan her Zaman için en iyisidir, ama yeni alacaksan mil-dotlu, hatta aynı Zaman'da range finder lı olan modellerini tercih et derim, uzak mesafede çok işe yarıyor.

    Güçlü ve istikrarlı istiyorsanız pcpden şaşmayın, ama atışta istikrar benim işimi görür pompa tüp uğraşmak istemiyorum diyorsanız, gücü daha düşük yaylıları deneyebilirsiniz,


    Kralın magnum modelide, hatsanın Mod 125 i de, markalarının en güçlü tüfekleri, tepelerinde dürbün durdurmazlar.


    Bende Alman malı Diana var başlangıç seviyesi, tepmesi çok az, 400fpsler de bir tüfek o bile günde 1-2defa dürbün ayarını kaçırıyor..

    Tam dolu tüple tam güç 100 bara kadar 5 şarjör atar, bunun altına 50 bara kadar 3 şarjör daha atar.Yarım güç 50 bara kadar 150 den fazla atıyor.Tam güç 100 bara kadar ağır pelet 1.4&1.6gram 100 barın altı ise 1&1.1gram seçilmelidir.Eğer çok atayım stabil atayım derseniz yine yarım güç 1gram civarı pelet seçilmeli.Hafif peletler tam güçte uçuyor, hedefi vurmuyor.Kalan havanıza göre pelet kullanırsanız havayı sonuna kadar verimli kullanırsınız, bu silah 50 barda bile 40m. den şişeleri dağıtıyor.Birde yarım güçte başladınız hava 70 lere indi gücü tam ayara açıp devam edin 50 ye kadar.

    maşallah hocam baya detaylı incelemişsiniz, süper bilgiler bunlar... 80 barın altında iğne kırma riski var diyorlar, ben hiç 100 barın altına inmedim ne olur ne olmaz diye, birde sizin denemeleriniz, hangi tüp için geçerli efendim? bende 280cc tüp var 200 den 100 e 60 atış tam atış yapıyor.. 230cc modelide kullandım, oda 48 tam atış yapıyordu..

    kardesim ole deme taksitle aldim valla kredi kartina:):) allahin verdigine sukur ama garibanligin gozu kor olsun dedirtcek kadar da diyiliz hani..:)

    ne bileyim gardaşım ben bt65 tüfek Kocaman dürbün aksesuarlar da var 800 yazdım markete, 750 deseler verecem, tık yok, demekki fakir bi ben kalmışım ya :) :)